Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: jakub106GTI

Původně zaslal: jan07

hm..tak radsi asi ne,aby se neco neposralo.

No a co nechas si to auto?:)

no premyslim ze asi zatim jo,protoze kdybych ho chtel prodat,tak me to stejne nikdo nezaplati,to co jsem do nej dal.Prodam asi Twingo,neni potreba dve auta.

Odesláno

Příspěvek byl smazán z důvodu hrubého porušení pravidel fora.

Bod komerční inzerce.

V případě opětovného porušení pravidel Vám bude zamezen přístup na náše fórum .

[upravil dne 21/3/09 Pe.Tr]

• O 2 týdny později...
Odesláno

nevite,zda se daji koupit tyhle srouby?A k cemu tam presne slouzi?Ten prvni je vedle tlumice a zvrchu je uchcen myslim do kastle,a mezi tim je myslim guma.A ten druhy vypada jak silemblok,taky je tam guma.A prave ta guma je uz dost v haji,tak jsem rikal ze bych to vymenil.Jak se to jmenuje?Dik

post-0-14109605677318_thumb.jpg

Odesláno

jan07 - zbytečné to měnit taky to mám v tomto stavu - stejně tam musíš mít vůli..Máš nějakej problém se zadní nápravou???pazvuky nebo tak něco???

prave ze se me projevuji nejake zvuky ze zadu,ale mozna je to i vyfuk.Protoze kdyz s nim zatrepu,tak to pod autem vrze.Ale ty zvuky jsou spis jak nejake lupani,jak plech o plech kdyby preskakoval.

A na predu me to zas vrze,ale jenom nekdy.Muze i tlumic vrzat?

Odesláno
Původně zaslal: jan07

jan07 - zbytečné to měnit taky to mám v tomto stavu - stejně tam musíš mít vůli..Máš nějakej problém se zadní nápravou???pazvuky nebo tak něco???

prave ze se me projevuji nejake zvuky ze zadu,ale mozna je to i vyfuk.Protoze kdyz s nim zatrepu,tak to pod autem vrze.Ale ty zvuky jsou spis jak nejake lupani,jak plech o plech kdyby preskakoval.

A na predu me to zas vrze,ale jenom nekdy.Muze i tlumic vrzat?

přečti si mé příspěvky v tomto tématu je to přesně muj problém co jsem měl já kterej jsem asi před měsícem vyřešil

Odesláno

a kdyz se na netu prodavaji treba Ferodo za cca 1000kč na zedek,jsou tam 4 kusy?Nemaji tam totiz napsane kolik toho tam je,jestli na jedno kolo nebo na dve.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...