Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: sallyy

díkas :-)

a nevíte o někom ve středočeským kraji ????

Středočeský nevím, ale v PZE to dělá Vašenda viz reklamní baner;)

Odesláno

Mám ten istý problém, len já sa chcem pusťiť do tej zadnej nápravy sám, čiže renovovať. Počul som že miesto ložísk -- (ihličiek) sa dajú použiť púzdrá. Ak niekto vie poradiť nech sa ozve na: cyro2@centrum.sk

Odesláno

No on přítel se do toho chce taky pustit sám. Ale zkoušíme nejdřív zjistit, jestli se to nedá někde udělat. Je to docela dost práce, co jsem slyšela od kamaráda mechanika :o

Odesláno

cus, mel jsem taky problém s nápravou, kdyz jsem koupil peugeotka, celá náprava skrípala, praskala a kola byla do A, takze bud repase nebo nová. Kdyz jsem se ptal v servise, tak me rekli, ze rapase minimálne vyjde na 10000 korun, s tím, ze neví jestli to bude uplne v porádku, tak jsem se díval na netu po lepsích a nasel jsem chlapíka co tahá díly z itálie ve 100% stavu, tak jsem od neho vzal nápravu na saxo, jenom se prehodily bubny a hodila se tam, ted mám jediný problém, ze je to jak nakopnutá koza, nez si sedne, jinak náprava me stála 5500 plus 500 nasazení a mensí upravy

Odesláno
Původně zaslal: kujon106

Původně zaslal: Perdichtel

já si to nechával dělat v Kolíně - autoservis Mojžíšek a bez problémů..

kolik to Dane koštovalo?

snad se ani neptej, já to měl jako celkem dost v řiti - nejen čepy, ale i ramena atd, takže všechny díly nové a celková cena cca těch 10 tisíc, tak doufám, že to něco vydrží.

Odesláno

Tag ja si to treba delal doma sam a slo to v pohode ale mel jsem spatnou i napravnici ktera byla zjeta spatnym loziskem tak jsem menil i tu a vyslo me to tak na polovinu kdybych mel kupovat repasovanou a pokud to jde dobre a mas opravarenskou sadu v ruce tak je to prace na jedno odpoledne

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...