Marcelus Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 Ahoj, na mém starém modelu mi přestalo fungovat infrared D.O. a hodně se mi líbí možnost pořídit radiové spolu s vystřelovacím klíčem. Viděl jsem v nabídkách nějaké takové od Portman popř. Maxicar v cenách kolem 1000Kč. Nepořídili jste si to už někdo nebo něco podobného? Mám trochu strach z předělávky neobrobené planžety do tvaru originál klíče. Ptal jsem se v několika zámečnictvích a všude mě od toho odrazují (a nabízejí obyčejný klíč bez D.O.). Citovat
Marcelus Odesláno 30. říjen 2008 Autor Odesláno 30. říjen 2008 Tak jsem dal na doporučení a koupil přes net na DS Technik viz. link od honzy. Instalace proběhla v pořádku. Planžety jsem nebrousil, ale prostě upravil originální, tak aby sedly do vystřelováku. Je to super - funguje skvěle. Citovat
Guest servisman Odesláno 30. říjen 2008 Odesláno 30. říjen 2008 já taky použil bejvalý klíče uprava není složitá a slouží o 106 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.