kahy Odesláno 20. říjen 2008 Odesláno 20. říjen 2008 Mám ještě jeden problém, když prutce začnu brzdit, tak se mi roztřebe evidentně pravé kolo a jde to nehorázně do volantu, a auto má tendecni samo zatáčet do prava... Ještě to vydává takový tupý zvuk... díky za rady Citovat
Mitja Odesláno 20. říjen 2008 Odesláno 20. říjen 2008 Ze by zvlnene kotouce . A nebrzdi ti treba jen prave kolo? Ze to ma tendenci zatacet. Citovat
luky106rolandgaros Odesláno 20. říjen 2008 Odesláno 20. říjen 2008 no vsadím se že máš povolené kolo!!! Citovat
kahy Odesláno 24. říjen 2008 Autor Odesláno 24. říjen 2008 jojo bylo to povolené přední kolo:) Citovat
Čipos Odesláno 27. říjen 2008 Odesláno 27. říjen 2008 ja mam zase problem ze mi to klepe i když nebrzdím a když zabrzdím tak mi to klepe ale nejde mi to do volantu ani do pedalu proste to jenom klepe: aky nevim co stím!!! nemate nekdo nejaky napad??? Citovat
Bartik333 Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Bych to videl na to, ze ti klepou brdice. Kdyz to nebudou brzdice, tak cepy bo posledni moznost silenbloky a nebo jeste jedna moznost tycka rizeni. ALe myslim si, ze to budou brzdice. Citovat
Mitja Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 Původně zaslal: Bartik333 Bych to videl na to, ze ti klepou brdice. Kdyz to nebudou brzdice, tak cepy bo posledni moznost silenbloky a nebo jeste jedna moznost tycka rizeni. ALe myslim si, ze to budou brzdice. Takze sundat kolo a dotahnout ty 2 srouby na kazdem brzdici, pokud budou povolene. Citovat
Gordy205GTi Odesláno 10. listopad 2008 Odesláno 10. listopad 2008 Původně zaslal: Čipos ja mam zase problem ze mi to klepe i když nebrzdím a když zabrzdím tak mi to klepe ale nejde mi to do volantu ani do pedalu proste to jenom klepe: aky nevim co stím!!! nemate nekdo nejaky napad??? A nemáš ohnutej disk? Citovat
pastorek Odesláno 10. listopad 2008 Odesláno 10. listopad 2008 Původně zaslal: Čipos ja mam zase problem ze mi to klepe i když nebrzdím a když zabrzdím tak mi to klepe ale nejde mi to do volantu ani do pedalu proste to jenom klepe: aky nevim co stím!!! nemate nekdo nejaky napad??? Nemení sa to pri zatáčaní volantom? Potom by to mohol byť kĺb poloosi. Citovat
Peto670 Odesláno 10. listopad 2008 Odesláno 10. listopad 2008 jjj ja by som typoval tiez kĺb poloosi..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.