Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdaravim,slysel jsem,ze existuje chlapek,kterej vybrou jen klasicky sklo na svetle,staci odlepit a poslat,jen jsem zratil kontakt,nemate nekdo na podobneho cloveka nebo firmu,co se timto zabyva,kontakt?...

Odesláno
Původně zaslal: s1600

zdaravim,slysel jsem,ze existuje chlapek,kterej vybrou jen klasicky sklo na svetle,staci odlepit a poslat,jen jsem zratil kontakt,nemate nekdo na podobneho cloveka nebo firmu,co se timto zabyva,kontakt?...

To právě dělal ten jak má tu firmu bixenony.com,jenže už dělá jen komplet celé lampy,prostě pošleš světla,nainstaluje čočky,zastaví xenony,vybrousí sklo a pošle z5:myslim Průměrně to stojí prej 6000kč.To myslim neni moc...:o
Odesláno
Původně zaslal: 309GT

Původně zaslal: s1600

To právě dělal ten jak má tu firmu bixenony.com,jenže už dělá jen komplet celé lampy,prostě pošleš světla,nainstaluje čočky,zastaví xenony,vybrousí sklo a pošle z5:myslim Průměrně to stojí prej 6000kč.To myslim neni moc...:o

Jenže 406 st.model nemá skla ale hmotu:(

Odesláno
Původně zaslal: honza406

Původně zaslal: xholy24

tady nekdo z vas psal , ze tam dat svetla z 306 , ty preci nejsou stejny ne nebo?

kdyby jsi dobře četl do konce tak jsem to psal a DODĚLAT :super

než u nějaké firmy něco shánět tak koupit tyto http://www.aci.cz/default.asp?cls=stoitem&stiid=23654

a jen dodělat,a nejsou tak drahý a jsou schválený

co znamena dodelat ze , co vsechno by bylo treba predelat ;)

Odesláno

Původně zaslal: honza406

tady nekdo z vas psal , ze tam dat svetla z 306 , ty preci nejsou stejny ne nebo?

kdyby jsi dobře četl do konce tak jsem to psal a DODĚLAT :super

než u nějaké firmy něco shánět tak koupit tyto http://www.aci.cz/default.asp?cls=stoitem&stiid=23654

a jen dodělat,a nejsou tak drahý a jsou schválený

co znamena dodelat ze , co vsechno by bylo treba predelat ;)

Koukni do toho odkazu co jsem dal já a uvidíš co se musí všechno udělat.

Odesláno
Původně zaslal: Ditrostravacity

a navíc upravovat blatníky kapotu masku a spoiler..na to bych se mohl vysrat

kapka slusnosti by neuskodila, nemyslis? :blicismajlik:ticho

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...