Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Pepouch

Původně zaslal: Y2K

No ja to mam troska ine.....a pozeral som to zasa blizsie, vyzera to len na tu gumu zlu, takze to by som potreboval niekde zohnat.

A myslim ze by som to vymenil aj sam, nevyzera to zlozito.

Guma kterého silentbloku? Toho velkého? Pokud ano,tak to samotné vyměnit nejde,je to jeden celek:)

Pozri tento prispevok:

Tam o tom pisem a je tam aj foto, nikto mi nevedel zatial toto poradit, tak snad ty budes vediet...dik

Odesláno

ja som mal presne ten isty problem,ked som prebehol cez neaku jamu na ceste bolo pocut taky kovovy zvuk.myslel som si ze mam vymlatene tlmice.nedavno mi zacala tiect vodna pumpa a kedze auto nemam dlho tak som si povedal ze dam vymenit aj rozvody.kamos co mi to robil kupil neaku sadu.bolo tam vsetko(vodna pumpa napinaky kladky remene a vsetky silentbloky...).ako som vymenil silentbloky motor krasne pradie,ziaden kovovy zvuk nepocuk.pozeral som si aj stare silent bloky a ten co buchal bol pretrhnuty.nachadza sa pod tym co si zakruzkoval.je to taka vacsia hruska,stoji okolo 1500 sk ak by si mal zaujem mozem sa ho spytat kde ho kupovali pripadne mozem pozriet neake katalogove cislo.

Odesláno

Složité to určitě není,řešil jsem to 2x,poprvé byla výměna v peugeotu,ale po měsíci lup a znovu,tak jsem koupil new a jel na dílnu.Tam jsem přišel na to,že u coupé záleží na tom jak se nasadí,myslím úhel motru,při nandání.První praskl,protože byl špatně dotažen...zdálo se že utažen je,ale jelikož byl nandaný nakřivo,tak při sešlápnutí plynu a zahýbání se moturu měl tendenci cukat,tak jsem podložil ze strany motor,dal hever,silenblok povolil,dal novej a ze spodu přezvedával a hýbal motorem dokud nezaskočil sám,pak utáhl a od té doby pohoda...:super

Odesláno

Ahoj vsem, tak jsem si vsiml, ze autobenex ma konecne na sklade mensi silentblok ojnicky drzaku motoru SAS2001015. Dnes jsem jej vymenil a je klid. Vymena je vcelku jednoducha. Stary silentblok mi nesel vylisovat, tak jsem ho rozrizl platkem pily na zelezo a vytahl. Novy silentblok sel na par hodin do mrazaku, oko ojnicky jsem nahral horkovzdusnou pistoli, namazal a silentblok tam krasne zapadl. Prace s montazi a demontazi max na pul hodiny.:roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...