Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jj to všecno mě funguje ale po opětovném zapnutí klíčku se zapnou i světla někdy ne ale většinou jo na kontrolce dobíjení totiž pořád po určitou dobu zustává napětí a vypne se až když něco cvakne v BSI a to třaba za pár vteřin nebo za hodinu někdy ráno zapnu klíček a už svítí:(právě sem to chtěl dát na dobíjení před BSI ale nemužu najít ten káblík tak mě nezbyde nic jinýho než ho natáhnout:mrk

[upravil dne 25/10/08 zzipCZ]

Odesláno

Hmmmm..... na co je to relé netuším.. Vyndej a zjistíš, co nepůjde... ;-)

Jinak s tím spínáním.. Vzal bych kus drátu a zkušebně bych to teda natáhl venkem od altiku a uvidíš, no...

Guest servisman
Odesláno

jen tak tipuji relé ostřiku světel ale podle čísel bude lépe hledat

Guest servisman
Odesláno

už se na to ptal kdysy voloda58 ale nikdo neodpověděl,právě na to relé se ptak k čemu je

[upravil dne 25/10/08 honza406]

Odesláno

no asi to bude jak píše Ferry protože proud je tam až po nastartování tak že tam asi mužu ten ovládací prou prdnou at nemusím taht drát až k altíku;);)

Odesláno

tak hotovo už to funguje jak má:super:super napojil jsem to na to relátko co je na obrázku nahoře největší problém byl protáhnout káblík po dlouhém hledání jsem ho nakonec protáhl kolem lanka na otvírání kapoty:potlesk tak děkuji všem za rady a podmněty dííííky:papa:papa

[upravil dne 25/10/08 zzipCZ]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...