Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

díky,chtěl jsem Ouragany,ale ty sehnat v 16 s ET 20je skoro nemožný,nebo za cenu 8000Kč a výš a za to jsou nový alu,a tanami se mi taky libí a byly za dobrou cenu...a hlavně je mám zapsaný ve velkým TP...a ono moc výběr 16 origo kol Peugeot na 406 moc není Ouragany,Tanami,Boreal a ještě tyhle by šly ale nejsou zapsaný ve velkým TP MI 16 Turbo a Coupé.

[upravil dne 6/8/11 od Charlie 1]

[upravil dne 6/8/11 od Charlie 1]

Odesláno

na svoji 406ku se delala hromada 16\" kol. Nektery jsou moc pekny :) kdyz se mrknes sem http://www.vlovepeugeot.com/original%20wheels.htm, muzes si vybrat hned z nekolika :) ja jsem svoje avantage shanel jakou dobu a nakonec na sbazaru sehnal uplne novy za 8k. Pro tebe by mohli byt prijatelne podle me tyhle: avantage, coupe a ouragan. Mozna dokonce corail a turbo/v6. Ale to uz je asi docela pozde resit :D

Odesláno

mooc pěkné,ale break v Luciferu je hezčí, tatka ho má pěkně(co to má za výbavu a motorizaci?tak už jsi ho tady na foru zaregistroval?:D) vyšperkovanýho,je to pěkná voňavka....:super:super

Odesláno

Jsme stejně staří 1999 r.v. RHZ HDI 80Kw a chip na 100kw u mě a na 104kw u Breaku:)

,,Mazlík´´143 000 Km

Break 325 000 Km

výbava ST u obou (včetně vyhřívaných sedaček) a já mám ještě dřevo po celým autě

Odesláno

...aneb... i na me se dostalo :) Toto utery jsem si privezl sve \"nove\" coupe. Dlouha leta jezdil ve Francii, ale letos se dovezl k nam do cech, aby nam tu zkrasloval silnice. Ma sice par drobnych vad, ale ja jsem rad. Aspon budu mit o co s laskou pecovat :) Ale bez zbytecnych reci.. nasleduje par fotek auta tak, jak jsem ho dovezl.

Jeste doplnim, ze jde o verzi se starsim 3litrovym 6tivalcem o vykonu 140kW a ve verzi vybavy 4+ (takze zadny vorezavatko). Ale ackoliv ma o 12kW min, nez novejsi verze. Tak i navzdory faktu, ze je to tezky musim rict, ze jede mooooc hezky :)

post-10542-14109619204858_thumb.jpg

[upravil dne 12.8.2011 od švejk]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...