Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno
MadVlkodlak: pěkny kousek....a ty kolečka mu sluši :mrk

[upravil dne 31/1/11 08:45 paťas!!!]

Díky :-) Mam ho moc rád :D Nedám na něj dopustit,omlouvám se za ten bordel co v něj je na těch fotkách,ale fotil jsem to vždy hned po práci tak sem to ani neuklidil :D A ty liťáky jsou jako pozornost od minulé majitelky :)

Odesláno

Díky :-) Mam ho moc rád :D Nedám na něj dopustit,omlouvám se za ten bordel co v něj je na těch fotkách,ale fotil jsem to vždy hned po práci tak sem to ani neuklidil :D A ty liťáky jsou jako pozornost od minulé majitelky :)

jo jo...je to mazel :D nedal bych ho ani za nic :)....hlavne at ti slouží :super
Odesláno

jo jo...je to mazel :D nedal bych ho ani za nic :)....hlavne at ti slouží :super

No:D Teď právě neslouží,rozhod se,že na parkovišti za barákem mu rupne pružina u spolujezdce... Takže radost.:bacha

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...