Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

klid chlape. on nezastříkal plexisklo ale jen místo rámečku to zebral i s parabolou uvnitč. číre krycí sklo je pořád číre :D a bez tak bude montovat čočku s xenonama....a hlavne je to jeho věc když se mu to líbi. nemusíte mít stres za nej když von ho nemá ;)

Původně zaslal: martis

maxking-trosku som nepochopil ty si striekol na cierno to plexisklo???????? cez den to vizera super,ale v noci hmmmm a ked ta zastavi policia? vsak ti zoberu aj byt aj auto!!hmm a stk??? :o :o

[upravil dne 12/3/10 Ericce]

Odesláno

Podložky 2x25 a 20mm, šrouby 60 a 50 mm a redukční kroužky s rovnou dosedací plochou pod šrouby....:)

Snad nějak v průběhu tejdne přezuju.

23823_106808226012907_100000511906038_169501_3486641_n.jpg

Odesláno

Tak to potom jo, docela bych měl strach z takových dlouhých šroubů, i když do nich taky budu muset jít, ale možná bych šel do 25mm podložek se závitovýma očkama ( na zadek ) a u 15mm podložek na předek už klasika dlouhý šrouby:myslim

Odesláno

Jenže Ty pokud vím tak máš všechny 4 podložky se závitem, ale 15mm podložky se bohužel se závitem nedělají, někde sem četl že až od 20mm:(

Proto nad tím přemýšlím

Odesláno

Šalda: :aut ještě k tomu dám kola a auto a je to komplet:D

Jinak, jak říká Čakom, challengery.

Už jsem tam 20a25mm průchozí jednou měl a ok.Ale uvidím, možná to potom změním na závitový ;-)

Odesláno

Ericce, MIk.e, Šalda díkes :)

Ještě musim na geometrii a údajně mám v háji přední, spodní čep.Nevim, kterej to je, na service boxu nejsem schopnej ho najit :P

Odesláno

jj, 205 50 17. a jsem mile překvapenej, od orig.195 65 15 to skoro neni poznat.na tom našem příbramským tankodromu jsem zatim žádnej rozdíl nepoznal.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...