Ericce Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 ja jsem zastancem clean design. prave vdaka takovym autum jako jsou ti ze znakem jsou pak ti bez vynimeční protože jich je o dost mene a vypada to skvele a uhlazene. jo znak lva je peknej ale leda tak na volantu ale samozrejme každemu se libi neco jineho, co človek to nazor. jo a ješte se mi rata, že me auto si lidi myli s fordem. je to srande prikladam aktual foto meho Breaku. taky horši kvalita foceno mobilem [upravil dne 5/5/09 Ericce] Citovat
Šalda Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 Ericce-moc pěkný,pěkná barva,takovou sem měl taky a je super,jen mě tam něco chybí...............ten znak:D ale jinak fakt pěkný Citovat
Šalda Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 Původně zaslal: johnn_y aktualni foto ale blbá kvalita, foceno mobilem Ty joooo,pěknýýýýý,a Ty kola jsou naprosto super,16?? kolik stáli? Nějaký takový si chci taky koupit;) Citovat
RadekD Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 Tak se taky pochlubím - no normální 406, žádný tuňák - rodinný vozítko a ještě zaprášený [upravil dne 5/5/09 RadekD] Citovat
Šalda Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 Pěknýýýý vypadá jako by té mé z oka vypadla,ta stříbrná jí fakt sluší Citovat
johnn_y Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 jj jsou to 16 dezent a vyšly asi na 14500 i s gumama 205/55/16 Citovat
Šalda Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 Původně zaslal: johnn_y jj jsou to 16 dezent a vyšly asi na 14500 i s gumama 205/55/16 Jsou vážně moc pěkný,přesně můj styl:super přesně takovej rozměr zháním,ale letos to už bohužel nebude,letos to asi odjezdím na 15:( Ale když bys je příští rok prodával tak je kupuju!!!!! náááádhera:super Dej sem ještě nějakou fotku ať se podívám :-) Citovat
Ericce Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 4000006 > diky moc. ale zase na udrzbu je strašná. po trech dnech je auti zase umazaný. mnel jsem stribrnou 406, na ni nebylo vidno špinu i dva týdni to bylo neco johnn_y > ty disky máš fakt moc pekny Citovat
Ericce Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 RadekD > presne to co jsem psal. stribrna ani nevypada, že by byla zaprašená Citovat
RadekD Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 Původně zaslal: 4000006 Pěknýýýý vypadá jako by té mé z oka vypadla,ta stříbrná jí fakt sluší Taky jsem si všiml, asi jsou to ségry. Díky za pochvalu, je fakt, že mámuž druhé stříbrné auto a jsem s barvou velice spokojenej. Citovat
RadekD Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 Původně zaslal: Ericce RadekD > presne to co jsem psal. stribrna ani nevypada, že by byla zaprašená Ericce > díky, ten Tvůj mazel je taky móóóc pěknej. Musím ale přiznat, že jsme zastáncem znaku - bez něj mi to přijde jiný, konkrétně 406 je pro mne bez znaku tak nějak \"divná\". Ovšem proti gustu žádný dišputát - každému se líbí něco jiného, takže to nijak neodsuzuju, ale pro mne by to nebylo. Citovat
RadekD Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 Původně zaslal: johnn_y jj jsou to 16 dezent a vyšly asi na 14500 i s gumama 205/55/16 Ty jsou fakt libový !!! Citovat
msoli Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 Moja 406ka s novými elektronmi a po navoskovaní. Citovat
majty Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 msoli: pekny pekny ... jen nevim co vidite na tech \"tuning\" cirejch zadnich lampach... mne se to teda vubec nelibi Citovat
msoli Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 Mne sa to paci,ale hlavne v noci pri cuvani viac vydim.S origo zadnimi svetlami som vydel o polovicu menej. Citovat
majty Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 Původně zaslal: msoli Mne sa to paci,ale hlavne v noci pri cuvani viac vydim.S origo zadnimi svetlami som vydel o polovicu menej. staci vymenit origo zarovky couvacky za LED ale kdyz se ti to libi... ja si nemuzu pomoct ale mne to tam vubec nesedi jako do celku. jinak pekny kolesa a chvalim nabarveny trmeny uz se na to taky chystam ... (asi mesic) Citovat
msoli Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 Strmene som farbil pred rokom ale,uz opadava z toho farba.Striekal som to sprejom na to urcenym,ale myslel som ze to vydrzi dlchsie.Ked sa do toho pustis,tak si to sprav poriadne,aby si potom nedopadol ako ja.Mozno by pomohlo to natriet aj neakym lakom. Citovat
tomike Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 Ja som strmene farbil Hameritom a drzi to super, mam tu farbu odskusanu na viacerych autach. Inak mne na ladnu liniu 406.ky tie tuningove svetla tiez nesedia - vec nazoru zrejme. A s tymi ledkami do cuvacky je to skvely napad, dakujem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.