Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ja jsem zastancem clean design. prave vdaka takovym autum jako jsou ti ze znakem jsou pak ti bez vynimeční protože jich je o dost mene a vypada to skvele a uhlazene. jo znak lva je peknej ale leda tak na volantu ;) ale samozrejme každemu se libi neco jineho, co človek to nazor. jo a ješte se mi rata, že me auto si lidi myli s fordem. je to srande :D prikladam aktual foto meho Breaku. taky horši kvalita foceno mobilem

[upravil dne 5/5/09 Ericce]

post-0-14109606696518_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: johnn_y

aktualni foto ale blbá kvalita, foceno mobilem

Ty joooo,pěknýýýýý,a Ty kola jsou naprosto super,16?? kolik stáli? Nějaký takový si chci taky koupit;)

Odesláno
Původně zaslal: johnn_y

jj jsou to 16 dezent a vyšly asi na 14500 i s gumama 205/55/16

Jsou vážně moc pěkný,přesně můj styl:super přesně takovej rozměr zháním,ale letos to už bohužel nebude,letos to asi odjezdím na 15:( Ale když bys je příští rok prodával tak je kupuju!!!!!:D náááádhera:super Dej sem ještě nějakou fotku ať se podívám :-)

Odesláno

4000006 > diky moc. ale zase na udrzbu je strašná. po trech dnech je auti zase umazaný. mnel jsem stribrnou 406, na ni nebylo vidno špinu i dva týdni :D to bylo neco

johnn_y > ty disky máš fakt moc pekny

Odesláno
Původně zaslal: 4000006

Pěknýýýý :) vypadá jako by té mé z oka vypadla,ta stříbrná jí fakt sluší:D

Taky jsem si všiml, asi jsou to ségry. :D

Díky za pochvalu, je fakt, že mámuž druhé stříbrné auto a jsem s barvou velice spokojenej. :super

Odesláno
Původně zaslal: Ericce

RadekD > presne to co jsem psal. stribrna ani nevypada, že by byla zaprašená :super

Ericce > díky, ten Tvůj mazel je taky móóóc pěknej. :super

Musím ale přiznat, že jsme zastáncem znaku - bez něj mi to přijde jiný, konkrétně 406 je pro mne bez znaku tak nějak \"divná\".

Ovšem proti gustu žádný dišputát - každému se líbí něco jiného, takže to nijak neodsuzuju, ale pro mne by to nebylo.

Odesláno
Původně zaslal: msoli

Mne sa to paci,ale hlavne v noci pri cuvani viac vydim.S origo zadnimi svetlami som vydel o polovicu menej.

staci vymenit origo zarovky couvacky za LED :super ale kdyz se ti to libi... ja si nemuzu pomoct ale mne to tam vubec nesedi jako do celku. jinak pekny kolesa a chvalim nabarveny trmeny :) uz se na to taky chystam ... (asi mesic) :D

Odesláno

Strmene som farbil pred rokom ale,uz opadava z toho farba.Striekal som to sprejom na to urcenym,ale myslel som ze to vydrzi dlchsie.Ked sa do toho pustis,tak si to sprav poriadne,aby si potom nedopadol ako ja.Mozno by pomohlo to natriet aj neakym lakom.

Odesláno

Ja som strmene farbil Hameritom a drzi to super, mam tu farbu odskusanu na viacerych autach. Inak mne na ladnu liniu 406.ky tie tuningove svetla tiez nesedia - vec nazoru zrejme. A s tymi ledkami do cuvacky je to skvely napad, dakujem.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...