Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: alternativ

Teda az na ty bile napisy na kolach:aut Ale jinak hezky nalestene auticko!

Jsou hodně špatný??? já právě nevěděl a když už jsem měl jeden tak jsem to dodělal.... ale ono se to za chvilku smeje.... SNAD :myslim

Odesláno
Původně zaslal: Yantschi

Sorry za off-topic: Ondro, s tym i budikmi si nemal problem? Vsetko fachalo? Aky typ budikov si tam daval? Skus foto, prosim.

[Edited on 23.3.09 by Yantschi]

Co se týká těch budíků tak problém nebyl... musíš mít jen stejný počet budíků... to je asi jasné, ale musíš je rozebrat a ponechat své stupni ce budíků a zadní část s těmi motůrky také!!! vyměnil jsem pouze přední kryt!!

imag0677.jpg

Odesláno

no zřejmě si ještě pamatujete jak jsem nevěděl ako sem dát fotku... no.... Bonnedaddy mě to naučil... ještě jednou díky.... Je to asi dva dny co jsem sem vložil foto mého krásně nablejskaného pažouta...... tak se podívejte co se může stát během pár dnů s vaší 406....:(:mad::( ( Zasraný počasí !!!!! )

imag0689.jpg

Odesláno

No hoši..... jsem rád že to dopadlo takhle.... včera kolem jedenáctý večer, když jsem jel z práce..... po Hradecké dálnici... byla bouřka.... a přestávalo pršet... jel jsem 130km/h a začal jsem předjíždět nějakou Fábii a ten levý pruh nebyl asi moc projety a z ničeho nic na dálnici vrstva sněhu.... ve stotřiceti jsem začal cítit jak to autíčko začalo nějak plavat.... pustil jsem plyn a čekal co bude, chvíli jsem to držel a pak se začal čumák natáčet na svodidla a už jsem šel bokem po dálnici a opřel to do svodidel.... otočil jsem se o 180° ...... jsem rád že to dopadlo takhle... ale tu opravu vidím na draho :(

Odesláno

No,tak to je škoda,takový pěkný si to měl,a tu opravu ti teda nezávidim,to bude tát nějakou pětku,tak držim pěsti,ať se ti to povede dobře a rychle opravit,jestli to teda budeš dávat opravovat:myslim

Odesláno

no opravovat to asi budu... mám známého co to udělá za levno... koukal jsem na díly z vrakáče.... blatníky mají kolem 500,-, světlo kolem 1000,-, zadní nárazník mám doma ještě jeden.... takže snad se jim povede opravit tu kapotu a bude se muset koupit přední nárazník ještě.... a samozřejmě kit a barva :)

Odesláno

no hezký :ticho ale jen se mě potvrdilo šak jedu po dálnici a tam se muže 130 ta je tma jaká chce ale za blbost se platí a možná si stoho vemeš ponaučení:P a bud rád že to dopadlo jen takhle:papa

Odesláno

a kurňa takový škody...... já jel dneska z Prahy,a když jsem viděl jak ty blbečci z Prahy a Brna valili do té bílé tmy která začínala u Větrného Jeníkova,tak se divím že to tam nikdo z těch Pepíků nevopřel do svodidel..... my znalí a zvyklí z Vysočiny na kde co,tak mě tohle vůbec nepřekvapilo,a i já,ač se nerad nikde zdržuju a už vůbec ne na dálnici jsem jel na troječku voči jak baterky a jen zíral co se děje...... no hnus......

Tak ať tě to moc nestojí a brzi jezdíš......

P.S. Nic zhora nebylo myšleno proti tobě,aby sis nemyslel :papa

Odesláno

kdysi (asi mesic zpet) jsem mel take 406 v kombajnu bohuzel dopadla spatne jak uz mnozi z vas vedi ale poridil jsem neco noveho ale asi jsem uz nezapadnu:D

post-0-14109605475074_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...