Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: lojza

nevím zkoušel jsem ho vložit jinde a to se dařilo, tak znovu

krásná barva:super

jen ten výfuk by to chtělo dodělat.

jakej je rozměr kol?

[upravil dne 9.12.2008 čakom]

Odesláno

Přesně tak 1,8 16V 81kw. Mám holku jednu už 4 roky nalítaly jsem společně krásných 80 000km a nikde mě nenechala. Teďka stojí v garáží a odpočívá jsou na ní drobné vady do kterých se musím pustit. Pořídil jsem totiž 407sw. Tak že na ní mám konečně dost času.

Jinak kola jsou to 17 s rozměrem 225/45

Odesláno

Přesně tak 1,8 16V 81kw. Mám holku jednu už 4 roky nalítaly jsem společně krásných 80 000km a nikde mě nenechala. Teďka stojí v garáží a odpočívá jsou na ní drobné vady do kterých se musím pustit. Pořídil jsem totiž 407sw. Tak že na ní mám konečně dost času.

a co s ní planuješ kdež je na odpočinku?

Odesláno
Původně zaslal: honza406

myslím že Lojzovu 406 znám je mi nějak povědomá :)

Je to dost možné bydlím na máji a jsem dost často na včelné, tak že jsi mě mohl zahlédnout, ale jen matně jezdím jako ďábel;)
Odesláno
Původně zaslal: čakom

a co s ní planuješ kdež je na odpočinku?

určitě jsem chtěl poopravit lak, už něco pamatuje a možná se trošku inspirovat Tebou, opravdu vypadá dobře...

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

No konečně to tu trochu ožilo. :) A ještě navíc pěknýma kouskama.

čakom: tu jedna osmu jsem tipoval taky ale ty 17\" teda ne. ;)

jj přesně tak konečně se to tu rozjelo;)

ja typoval i ty 17 protože kola maji malej profil ale nebyl jsem si jistej

Odesláno

Původně jsem měl 215/40 profil gumy, ale nešlo s tím jezdit bylo to strašná koza, tak jsem dával 225/45 Jinak kola s gumama vyšli na 11 peniz

Odesláno

Původně jsem měl 215/40 profil gumy, ale nešlo s tím jezdit bylo to strašná koza

Hmm, jsem na tom podobně a přesně vím co tou kozou myslíš. Mám 205/40 a budu muset pořídit něco jako 205/50 nebo 215/45, ty 225/45 už jou asi moc na ty 1.8. :)

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Původně jsem měl 215/40 profil gumy, ale nešlo s tím jezdit bylo to strašná koza

Hmm, jsem na tom podobně a přesně vím co tou kozou myslíš. Mám 205/40 a budu muset pořídit něco jako 205/50 nebo 215/45, ty 225/45 už jou asi moc na ty 1.8. :)

co tím myslíte koza:D:D:D mě to tak nepříjde

jj 225 jsou moc na 1,8

Odesláno

Nemyslím jsi že by na to bylo moc, pořád uhání pěkně. Taky jsem z toho měl strach, ale každou zatáčku si do slova užívám.

Během jednoho léta co jsem tam měl odešly čepy a tyčky stabilizátorů tak že paráda. Asi v budějcích máme dobré silnice

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...