Blizzard Odesláno 22. listopad 2008 Odesláno 22. listopad 2008 díky ne, nic jsem s nima nedělal, je na nich normální origo lak. Počítam že tak 3 roky by to na nich nemuselo bejt poznat. [upravil dne 22.11.2008 Blizzard] Citovat
agresssor Odesláno 23. listopad 2008 Odesláno 23. listopad 2008 to Blizz: je to pekny ale tech ouraganu je docela skoda no:mad::mad: Citovat
paul jane Odesláno 23. listopad 2008 Odesláno 23. listopad 2008 2 agresssor : taky jsme mu to rikal ale na druhou stranu skada je dobreho cloveka Citovat
alternativ Odesláno 23. listopad 2008 Odesláno 23. listopad 2008 Moje auticko s prvnim snehem. Na druhe fotce i s brachovou 306. A uz zase to skrabani... [upravil dne 23/11/08 alternativ] Citovat
agresssor Odesláno 23. listopad 2008 Odesláno 23. listopad 2008 Původně zaslal: paul jane 2 agresssor : taky jsme mu to rikal ale na druhou stranu skada je dobreho cloveka No to jo no ale tehlech kol je malo no:( ale taqk proc ne:) Citovat
Kawko20 Odesláno 23. listopad 2008 Odesláno 23. listopad 2008 aj ja teda prikladam foto mojho Levíka:aut Citovat
Y2K Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 Pekne kola...by som prijal take na coupe... Citovat
agresssor Odesláno 26. listopad 2008 Odesláno 26. listopad 2008 Tak tady je ta moje:D ja vam rikal ze je vsichni mate tak nalesteny a ja ji mam zadelanou jako svine:D:D:D:D:D:D:D Citovat
čakom Odesláno 26. listopad 2008 Odesláno 26. listopad 2008 agresssor: ja ju měl stejně špinavou. Včera jsem bal na vapce:D krásně se leskla. a dnes padal sníh:( Citovat
agresssor Odesláno 26. listopad 2008 Odesláno 26. listopad 2008 Původně zaslal: čakom agresssor: ja ju měl stejně špinavou. Včera jsem bal na vapce:D krásně se leskla. a dnes padal sníh:( Hele na vapku nepojedu a mejt totaky nebudu u nas sou porad mokry a zasvineny silnice:) takze by to ani nemelo smysl. Jen si doma oplachnu svetla a celni sklo vic a ni tuk no:) Citovat
čakom Odesláno 26. listopad 2008 Odesláno 26. listopad 2008 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: čakom agresssor: ja ju měl stejně špinavou. Včera jsem bal na vapce:D krásně se leskla. a dnes padal sníh:( Hele na vapku nepojedu a mejt totaky nebudu u nas sou porad mokry a zasvineny silnice:) takze by to ani nemelo smysl. Jen si doma oplachnu svetla a celni sklo vic a ni tuk no:) atk u nás sněžilo dneska poprvy;) a hned to roztálo. než pojedu dom z práce tak bude zas sucho:) Citovat
agresssor Odesláno 26. listopad 2008 Odesláno 26. listopad 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: čakom agresssor: ja ju měl stejně špinavou. Včera jsem bal na vapce:D krásně se leskla. a dnes padal sníh:( Hele na vapku nepojedu a mejt totaky nebudu u nas sou porad mokry a zasvineny silnice:) takze by to ani nemelo smysl. Jen si doma oplachnu svetla a celni sklo vic a ni tuk no:) atk u nás sněžilo dneska poprvy;) a hned to roztálo. než pojedu dom z práce tak bude zas sucho:) Vcera sem jel ke kamosovi na benesov, a bylo to fakt des... musim sem zastavit u pumpy a koupit si smes do ostrikovacu... NEsnasim tehle pocas....... Kdyby uz byl aspon snih ale tohle bleeeeeeeeeeeeeee Citovat
padro Odesláno 26. listopad 2008 Odesláno 26. listopad 2008 mne to dlhsie ako 2 dni ciste nevydrzi ja uz som to umyvanie vzdal Citovat
Petr0604 Odesláno 27. listopad 2008 Odesláno 27. listopad 2008 Tak tady je moje 406tka, po umytí koncem léta (teď vypadá hrozně ) Citovat
agresssor Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 Původně zaslal: čakom nikdo další? ASi ne no:( Citovat
čakom Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: čakom nikdo další? ASi ne no:( na jaře až budou auta čistý a na alu tak se to sem jen pohrne:D Citovat
čakom Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 Původně zaslal: Blizzard a až nasněží... A kdy to bude? já tuto zimu viděl sníh jen z fotky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.