čakom Odesláno 2. listopad 2008 Odesláno 2. listopad 2008 Původně zaslal: Sedlous No já sem původně chtěl černou nebo tmavě modrou metalízu ale když sem viděl tuhle barvu tak bylo rozhodnuto. Ale ani nevim jak se tenhle odstín jmenuje... vulcain;) Já červenou nikdy neměl rád na autě ale auto jsem nevybíral podle barvy ale podle stavu. A časem se mi zalíbila:D Už bych neměnil. Citovat
Sedlous Odesláno 2. listopad 2008 Odesláno 2. listopad 2008 Tak tohle kdyby byl vrak tak by to ani ta barva nezachránila ale když sem se pak rozhodoval mezi třema stejnejma autama,tak už ta barva trošku rozhodla ale jinak červený auta jako červený pastelově taky moc nemusim... Citovat
enikybeniky Odesláno 2. listopad 2008 Odesláno 2. listopad 2008 Původně zaslal: čakom začíná se to tady nějak červenat:D Počkej, až sem nahodim fotky já. Citovat
vendelinek Odesláno 2. listopad 2008 Odesláno 2. listopad 2008 No,chlapci,máte pěkný mazílky,to se musí uznat,dobře se o ně staráte:super:potlesk Citovat
čakom Odesláno 2. listopad 2008 Odesláno 2. listopad 2008 Původně zaslal: enikybeniky Původně zaslal: čakom začíná se to tady nějak červenat:D Počkej, až sem nahodim fotky já. sem s nima Citovat
enikybeniky Odesláno 2. listopad 2008 Odesláno 2. listopad 2008 Teprve se chystáme na focení. Citovat
Burisek Odesláno 2. listopad 2008 Odesláno 2. listopad 2008 taky se přidám.... [upravil dne 2/11/08 Burisek] Citovat
BoneDaddy Odesláno 2. listopad 2008 Odesláno 2. listopad 2008 Původně zaslal: Burisek taky se přidám.... A dobře děláš. Pěkné. Tak šup šup 406tkáři, je nás tu jak s....k, ehm, psů a fotek stále málo. Citovat
Pazoutak Odesláno 8. listopad 2008 Odesláno 8. listopad 2008 Tak to nahoře je muj mazlík:papa Citovat
čakom Odesláno 8. listopad 2008 Odesláno 8. listopad 2008 Karny: to jsou 15\" nedo 16\"? ač se mi to normálně nelíbí tak na tech černých kolech ten bílej nápis nevypadá špatně. Citovat
Karny Odesláno 8. listopad 2008 Odesláno 8. listopad 2008 Jsou to originál 15\'\' chtělo by to liťáky ale..... nápis udělat to je piplačka. Citovat
čakom Odesláno 8. listopad 2008 Odesláno 8. listopad 2008 Původně zaslal: Karny Jsou to originál 15\'\' chtělo by to liťáky ale..... nápis udělat to je piplačka. na svoje auto bych si to nikdy neudělal. ale na tech celých černých kolech to vypadá dobře. Pazoutak: vypadá dobře s těma foliema. Jen ta koncovka je moc vylezlá [upravil dne 8.11.2008 čakom] Citovat
Karny Odesláno 8. listopad 2008 Odesláno 8. listopad 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Karny Jsou to originál 15\'\' chtělo by to liťáky ale..... nápis udělat to je piplačka. na svoje auto bych si to nikdy neudělal. ale na tech celých černých kolech to vypadá dobře. Pazoutak: vypadá dobře s těma foliema. Jen ta koncovka je moc vylezlá [upravil dne 8.11.2008 čakom] No nejradši bych si koupil takový liťáky co máš ty ale u nás nejsou cesty ale tankodrom. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.