Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

lavka3: na mojej striebornej tie špz nie sú originál, sú spravené len cez PC, aby mi náhodou neprišiel šek, ak by niekto potreboval robiť problémy z toho, kde na tej foto parkujem :D ale na tej zelenej sú originál. Prvá otázka keď som sa stretol som stankom.z bola, tú špz si dostal náhodou, že? On na to, vieš ako dlho som na ňu čakal? :D Takže jemu sa to nejak podarilo a tá moja je bohužial len na foto....

• O 3 týdny později...
Odesláno

John: diky, jeste tu rozperu co privezes a bude na chvili doblbnuto. :D

Spolu se snizenim sla do laku haubna a pan lakyra si pohral s lemem, tak uz by to hnit nemuselo. Hlaska AF uz se neobjevuje, tak jsem s autem zase spokojenej.

Odesláno

Tak já to vzal trošku opačným směrem, než Ludweek. A taky to byl výborný nápad, na který mě přivedl vlastně on sám :D Měl jsem problém s občasným škrtnutím koule o zem na hupech při naloženém autě. LPG nádrž tomu taky nepřidá. Tak jsem nechal hodit pod zadní pružiny 3cm podložky. Takový krásný antituning :D Ale jsem s tím moc spokojený :super

post-50071-14109637930001_thumb.jpg

[Edited on 2/6/14 20:04 by mjtwister]

Odesláno

antituning :D ja bych rek takovej Peugeot 406 Allroad bez toho AWD a bez plastu, hlavne ze je spokojenost :roker

Odesláno

Ludweek : rozpěru mám :) jinak kapota mě na sedanu asi čeká taky jen se pořád snažím sehnat v barvě zatím...ale nedaří se :(

mjtwister : pěkná nakopnutá koza :D

Odesláno

John: taky jsem se koukal po jiny v barve, ale bez uspechu. Lakyra si rek 2500 za komplet, takze ani nemelo smysl dal hledat jinou haubnu :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...