Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

já si musím nechat stříknou zadní víko kufru,pač jak sem tam měl to křídlo a tak sem to zadělával a zkoušel sem to stříknout a z 5ti spreju sem netrefil barvu ani jednou,potřebuju nějakýho levnýho lakýrníka

Odesláno

Můžu potvrdit, už dva chlapi mi nabízeli celolak za 15. :papa Bez papírů.

[upravil dne 26/9/11 23:07 od Džůny]

Guest martin.80cz
Odesláno

No jo, on je taky celolak a celolak, kvalitni kalhoty taky koupite za 2,000 a u rákosek za 300.

Který jsou ale lepší?

S celolakem je to stejný.

Jinak je pravda, že folie po 5letech strhnes a mas lak jak novej.

Davaji se je lidi i na fungl nový kary a pred prodejem to strhnou a lak je jak s fabriky

Guest martin.80cz
Odesláno

Jo a ještě - co takhle matné folie, za kolik a jak uděláš matnej lak?

A v neposlední řadě folie může být potištěna motivem, např logem firmy nebo něco jako airbrush po celým autě.

Nebo s nejakým plastickým dezénem nebo např. imitace karbonu. atd. atd.

A když se o tebe někdo jen opře, lak bys měl škráblej. Takhle jen strhneš folii a nalepíš novou. Pokud by to šlo samozřejmě natvrdo, tak už ne.

Takže já jsem jednoznačně pro.

Odesláno
kámoš u známýho má celolak za 5tisíc ale na malým cliu;)

jo a stříkaly to synťákem a pomeranč jak prase,spíš to ale braly štětkou....:D:D

soused koupil bouranou Fobii přes střechu a nechal si stříkat metlu celolak ,měl to komplet odstrojený a bezpapíru ho to stálo nějakých 25 000Kč!!ale práce super:super:super

Guest martin.80cz
Odesláno

Jo Jo, každej obchodník může jít s cenou dolu pro známýho. Ja když například pojedu do jednoho určitýho bord*lu, můžu se slečnou strávit hodinu na pokoji za tisícovku, zatímco ostatní to stojí tisíce 3 :aut:D

Odesláno

Jojo.Myslele jsem,že tam mam nektery zarovky na kontrolky popraskany,tak jsem to rozhodil a všude jsou smd led..nikde žádná žárovka..

[upravil dne 29.9.2011 19:38 od rinnegato]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...