Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

asi jste si vsimli, ze na novejch autakach bejva treba na prahach nebo hned za kolem na kastli nalepena pruhladne folie,ktera by asi mela chranit pred odlitajicima kaminkama treba! nevite nekdo kde to sehnat?

Odesláno

až si to dáš na auto tak mi naiš jak seš stím spokojenej, taky otom dost silně uvažuju, dokonce se dělaj i barevny folie. jeden mistni taxikar si nechal polepit celyho superba (stribnyho) na žluto(jak student agency) a tusim ze ho to stalo 15-20tis.

Odesláno
Původně zaslal: jirka639

až si to dáš na auto tak mi naiš jak seš stím spokojenej, taky otom dost silně uvažuju, dokonce se dělaj i barevny folie. jeden mistni taxikar si nechal polepit celyho superba (stribnyho) na žluto(jak student agency) a tusim ze ho to stalo 15-20tis.

já viděl takhle udělanýho superba na růžovo:D,ale viděl jsem tímhle způsobem udělané i elektrony:)
Odesláno

no můžu říct, že si tím jak to dal na žluto(třeba jak v NY) udělal skvělou reklamu, jeho taxi je teď \"nepřehlédnutelné\", což přiláká zákazníky

[upravil dne 19/10/08 jirka639]

Odesláno
Původně zaslal: jirka639

no můžu říct, že si tím jak to dal na žluto(třeba jak v NY) udělal skvělou reklamu, jeho taxi je teď \"nepřehlédnutelné\", což přiláká zákazníky

[upravil dne 19/10/08 jirka639]

V praze takhle jezdí tuším AAA taxi

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...