Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Napsán autorem Trundik

Já jsem se teda snažil svoji osmiventilovou peginu točit až na 6 tis. otáček, ale Johnovi a ani 306 16V jsem teda nestačil. Myslím si, že oba jeli vždycky naplno.

Nejeli, jinak by mi ujeli... Johnova 405 má 160 kobylek a moje 205 jen 105 - kdyby jel naplno, tak mi ujede...

Odesláno
Napsán autorem Murdoc

I diesely sou dobrý. Destiny sem stíhal, ale už Johnovi ne. A jen tak mimo: předjela někoho ta ŠKODnÁ? :D

Nepředpokládám... SMRT FILAJOVEJM ŠKODOFKÁM !

Odesláno
Napsán autorem Murdoc

I diesely sou dobrý. Destiny sem stíhal, ale už Johnovi ne. A jen tak mimo: předjela někoho ta ŠKODnÁ? :D

No dělalla kravál za tři Peugeoty, ale mám takovej hloupej pocit, že neměla ani na 504ku. Ta by jí napráskala a odchod z brekotem domů :) Destiny mě taky předjel můžeš se ho zeptat jestli jel naplno, já teda na tom stál že se málem prošláp podlahu. :D

To Ondra: ban ... není to ten banán to jižní ovoce ?

[Editován dne 27/5/04 vector]

Odesláno

Ondro!! Vubec to nezjistuj co to je! ;)

Lugere.. Myslim ze je docela rozdil vahovej ve 205 a 405 a ty kone to uz nemusi dohnat.. jen pro zajimavost muzes mrknout na tyto stranky a porovnavat..

PS: A mozna si taky trochu udelas poradek v tom co to vlastne mas za 205ku :D;) Protoze podle toho popisku dole a tech 105 koni mas rovnou 3 Peginy v jednom :D

Odesláno
Napsán autorem vector

Napsán autorem Murdoc

No dělalla kravál za tři Peugeoty, ale mám takovej hloupej pocit, že neměla ani na 504ku. Ta by jí napráskala a odchod z brekotem domů :) Destiny mě taky předjel můžeš se ho zeptat jestli jel naplno, já teda na tom stál že se málem prošláp podlahu. :D

Coze Vectore? Ja jsem Te prece nepredjel! Mozna tak, kdybys mi dal na draze 3km, 2km naskok! Pak mozna! Mimochodem jsem dnes parkoval naproti Tobe v Kefíru (Carrefourru.....nebo kolik tam tech R vlastne je??) :cool::papa
Odesláno
Napsán autorem AKCZ

Ondro!! Vubec to nezjistuj co to je! ;)

Lugere.. Myslim ze je docela rozdil vahovej ve 205 a 405 a ty kone to uz nemusi dohnat.. jen pro zajimavost muzes mrknout na tyto stranky a porovnavat..

PS: A mozna si taky trochu udelas poradek v tom co to vlastne mas za 205ku :D;) Protoze podle toho popisku dole a tech 105 koni mas rovnou 3 Peginy v jednom :D

Jak, tři Peggyny v jednom? Asi jsem dneska pomalejší, ale nechápu :)

Mám 205 1.9 GTi Rallye o 150ti koních... to je snad jen jedna Peggyna, ne? :D

Odesláno

Tak si se asi jen preklepl protoze o neco vys si psal 105 koniku ;) V tom pripade mas verzi ktera je pro me naprosto neznama a nebo nejaka predelavka :o A Tim spis musis dat MI16ce naprdel pokud mas vse vporadku a tyto hodnoty ;)

PS: Ja vim jen o 1.3 ve verzi Rallye (103k) jinak Desigenem mas Rallye stopro .. to jako jo :D

Odesláno

Tyvoje já jsem debil... Chtěl jsem samo napsat 105 koníků... Skutečně je to 105 (resp. 103)... I podle papírů. Tahle verze se prý strkala jen do těch relíček...

Odesláno

No, tak teď jsem konsternován, páč máš asi pravdu. Podle těch francouzských stránek má 103 koní 1.3 rallye. Já mám 1.9 rallye a ta má podle nich 130koní. Já mám v papírech ale fakt napsáno těch 103... Já to asi nechápu :( :(

Odesláno

No jeste Ti vysvetlim ty 3 verze polopate at je to uplne jasne :)

Tvuj popis vyse -> Peugeot 205 1.9 GTi - RALLY (105k) a me informace:

1) 205 1,9GTi -> 1905 cc (130k)

2) 205 1,6GTi -> 1580 cc (105k)

3) 205 Rallye -> 1294 cc (103k)

Tak doufam ze jsem Te moc nezmatl a lovu informaci zdar :D

Odesláno
Napsán autorem Luger

Tyvoje já jsem debil... Chtěl jsem samo napsat 105 koníků... Skutečně je to 105 (resp. 103)... I podle papírů. Tahle verze se prý strkala jen do těch relíček...

No tak to je bordel jako kráva Ralye se dělala 1,3 a měla 103 koní a necelejch 800Kilo což je pěkná sviňárna. 105koní má jenom prastará sériová šestnáctka. Jinak 1,9 GTI od roku 90 má minimálně 115 koní ostrá civilní verze 130. Ta se vyráběla v letech 1987-1993, jak si můžeš snadno zjistit. Takže asi největší překvapení by pro tebe určitě bylo, že by si tam měl 1,3Motor, ale je to docela dobře možný a pak to vysvětluje ten trapný okamžik, kdy si mizel Modré 306 1,8 a já si řikal, kurva dy? mi před chvilkou o pár metrů napráskal, co se to děje. Už bych chápal nabroušenej motor s minimální váhou.

Odesláno
Napsán autorem destiny

Napsán autorem vector

Napsán autorem Murdoc

Coze Vectore? Ja jsem Te prece nepredjel! Mozna tak, kdybys mi dal na draze 3km, 2km naskok! Pak mozna! Mimochodem jsem dnes parkoval naproti Tobe v Kefíru (Carrefourru.....nebo kolik tam tech R vlastne je??) :cool::papa

Ale jo, měl si takovej votlučenej tmavě modrej pekáč, jen si vzpoměň :P

Odesláno
Napsán autorem vector

Napsán autorem Luger

No tak to je bordel jako kráva Ralye se dělala 1,3 a měla 103 koní a necelejch 800Kilo což je pěkná sviňárna. 105koní má jenom prastará sériová šestnáctka. Jinak 1,9 GTI od roku 90 má minimálně 115 koní ostrá civilní verze 130. Ta se vyráběla v letech 1987-1993, jak si můžeš snadno zjistit. Takže asi největší překvapení by pro tebe určitě bylo, že by si tam měl 1,3Motor, ale je to docela dobře možný a pak to vysvětluje ten trapný okamžik, kdy si mizel Modré 306 1,8 a já si řikal, kurva dy? mi před chvilkou o pár metrů napráskal, co se to děje. Už bych chápal nabroušenej motor s minimální váhou.

Pokud by pro Lugera bylo prekvapenim ze ma 1.3ku tak by pro nej take bylo prekvapeni proc za 1.3ku dava u povinnyho ruceni minimalne 8000,- :D:D

Odesláno

To by mě asi rozebrali. Né, 1.9 tam evidentně je. Ovšem je fakt, že jsem se divil, když jsem všem ujížděl, co dokáže 103 koní... a já mám s chybou v papírech 130 koníků - no jupí :D :D :D:P

Odesláno
Napsán autorem vector

Napsán autorem destiny

Napsán autorem vector

Napsán autorem Murdoc

Ale jo, měl si takovej votlučenej tmavě modrej pekáč, jen si vzpoměň :P

Joooo, uz jsi vzpominam! Ze ty myslis ten zebrinak, kterej jsem dnes pri prakovani v Carrefouru pro jistotu vobouchal i z levy strany?!? :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...