Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem se konečně sice aspoň po půlroce,ale dostal ktomu vložit sem návod a fotky z této přestavby;)Předem upozorňuji že se jedná o amatérský návod:super

Odesláno

Takže nejdřív jsem do plastových krytek světel vyvrtal patřičný otvor pro těsnící gumu s kabely,kterou tam vložíme.

Foto zvenku úpravy plastové krytky světla.

post-0-1410960262443_thumb.jpg

Odesláno

Krytky máme hotové tak ve světlech tedy vyměníme žárovky za výbojky.Pozor je třeba tu přužinku,která drží žárovku uplně vyjmout a vložit ji tam až tam bude výbojka,poté zapojíme patřičné dráty,a zaděláme krytky světel.Nyní přecházíme umístit a upevnit balasty(trafa) a kabely,aby nikde neklepaly,dráty nezavazely atd.Vše jsem upevňoval eskapaskama.

Foto umístění prvního balastu

[upravil dne 17.10.2008 chuck11]

post-0-14109602624955_thumb.jpg

Odesláno

Máme vyměněny výbojky,umístěné balasty,tak tedy zapojíme patřičné dráty do balastu.A jdeme testovat

Původní žárovky byly Osram Cool Blue,nyní xenony 6000K

Pro srovnání:

Foto žárovky Osram

post-0-14109602625464_thumb.jpg

Odesláno

Diki Čakonovy za vložení odkazu.

BoneDaddy si dosti rychle změnil názor:D Jako celek to vypadá hned jinak tak se ti ani nedivím;)

Co se týče toho rozdílu tak patrný je za jízdy ve tmě na cestě,sem skoušel teďkom nahodit žárovky a jet- sakra sem myslel že jedu na silnější parkovačky:D:D.Ten rozdíl je fakt markantní.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...