Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

jedině zkusit rozebrat a vyčistit ,měl by tam býti takový vodivý pásek mezi tištákem a displejem

[upravil dne 17/10/08 honza406]

Odesláno
Původně zaslal: honza406

jedině zkusit rozebrat a vačistit ,měl by tam býti takový vodivý pásek mezi tištákem a displejem

zitra vyndam,rozeberu nafotim a vystavim zde foto

Odesláno

Taky už jsem tohle řešil,prý následek našich silnic,kvůli otřesům se ztrácí nějaký kontakt.To mi řekl frajer přes tyhle věci. Schválně zkus na to máknout prstem,a poznáš to.

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: genzer

Původně zaslal: honza406

jedině zkusit rozebrat a vačistit ,měl by tam býti takový vodivý pásek mezi tištákem a displejem

zitra vyndam,rozeberu nafotim a vystavim zde foto

je to podobný princip jako u starýho modelu jak jsou hodiny taky mi občas něco neukazovalo .po očištění pásku se to zlepšilo

[upravil dne 17/10/08 honza406]

Odesláno
Původně zaslal: Pepouch

Taky už jsem tohle řešil,prý následek našich silnic,kvůli otřesům se ztrácí nějaký kontakt.To mi řekl frajer přes tyhle věci. Schválně zkus na to máknout prstem,a poznáš to.

mackat jsem opatrne zkousel,ale jedine se displej rozmazaval(asi tekute krystaly ci co),ale ze by cary zmizeli,to ne

Odesláno

Hmm,tak mně to po lehkým zmačknutí mizelo,pak jsem to odnesl tomu frajerovi,nevim co s tím dělal,ale mněl to za chvíli hotový a chodí perfektně.Zítra se ho zeptám v čem byl problém.Dělalo mi to úplně stejný čáry.

Odesláno

Tak ti nezbývá, než to zavézt nějakému odborníkovi a modlit se...

Ale seš dobrej, že ses do toho pustil, já bych na to ani nehrábl ze strachu, že zlikviduju celý auto...:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...