Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Mam 306 1.4 8v 1994 jednobod... Rozhod sem se k vymenam svicek, ale nevym jaky tam sou, a s autem porad jezdim, takze nak nestiham je vyndat a kouknout se na ne, nevyte nahodou jaky mam vzit???

Odesláno

Je jednoduché riešenie. Idem do predajne poviem údaje o aute i motore, predavač si nájde v katalógu Bosch alebo NGK aké tam patria a tie mi ponúkne. Takto kupujem temer všetky diely a nikdy nebol problém. Temer vždy sú na výber ešte i rôzne cenové úrovne.

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Je jednoduché riešenie. Idem do predajne poviem údaje o aute i motore, predavač si nájde v katalógu Bosch alebo NGK aké tam patria a tie mi ponúkne. Takto kupujem temer všetky diely a nikdy nebol problém. Temer vždy sú na výber ešte i rôzne cenové úrovne.

JJ to je jasné, ale pokud nám poví typ motoru tak se to dá vyřešit od \"stolu\" a může jít do prodejny najisto. ;)

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Původně zaslal: pastorek

JJ to je jasné, ale pokud nám poví typ motoru tak se to dá vyřešit od \"stolu\" a může jít do prodejny najisto. ;)

To je pravda.

Myslel som to ako všeobecnú radu. Kupujem diely na rôzne autá a nie k všetkým mám katalógy a fóra.

:myslim ...alebo je to prejav lenivosti podľa hesla \"nerob to čo za teba urobia iný\". Každopádne vto funguje spoľahlivo. :D

Odesláno
Původně zaslal: wooody

Na kod motoru se kouknu zejtra, jinak denza sem mel v planu, ale kdyz sem videl 535 kc za kus tak z planu seslo... Jinak ty boshe asi zkusim...

No jo, ale ty si koukal na Denso Iridium. To je dle mého názoru dosti zbytečné pro tvé auto pokud ho využíváš na \"normální\" ježdění a nemáš ho jen jako hračku.

Ty Iridia stojí třeba i 900kč/ks.

Ty se potřebuješ koukat v ty tabulce na sloupek Denso a máš to. Tam bude stát svíčka tak 100kč bez DPH.

Zjisti ten kód motoru a napiš ho sem, případně mě napiš to označení svíčky co jsi našel a já ti povím cenu. ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...