wooody Odesláno 17. říjen 2008 Odesláno 17. říjen 2008 Mam 306 1.4 8v 1994 jednobod... Rozhod sem se k vymenam svicek, ale nevym jaky tam sou, a s autem porad jezdim, takze nak nestiham je vyndat a kouknout se na ne, nevyte nahodou jaky mam vzit??? Citovat
Bobo.KH Odesláno 17. říjen 2008 Odesláno 17. říjen 2008 zdarec ja kupuju Boše,a sem snima spokojeny Citovat
BoneDaddy Odesláno 17. říjen 2008 Odesláno 17. říjen 2008 Původně zaslal: Bobo.KH zdarec ja kupuju Boše,a sem snima spokojeny Já jsem si myslel že shání přesný typ. Ale jako značkou Bosch, Denso neprohloupíš. Citovat
pastorek Odesláno 17. říjen 2008 Odesláno 17. říjen 2008 Je jednoduché riešenie. Idem do predajne poviem údaje o aute i motore, predavač si nájde v katalógu Bosch alebo NGK aké tam patria a tie mi ponúkne. Takto kupujem temer všetky diely a nikdy nebol problém. Temer vždy sú na výber ešte i rôzne cenové úrovne. Citovat
BoneDaddy Odesláno 17. říjen 2008 Odesláno 17. říjen 2008 Původně zaslal: pastorek Je jednoduché riešenie. Idem do predajne poviem údaje o aute i motore, predavač si nájde v katalógu Bosch alebo NGK aké tam patria a tie mi ponúkne. Takto kupujem temer všetky diely a nikdy nebol problém. Temer vždy sú na výber ešte i rôzne cenové úrovne. JJ to je jasné, ale pokud nám poví typ motoru tak se to dá vyřešit od \"stolu\" a může jít do prodejny najisto. Citovat
pastorek Odesláno 17. říjen 2008 Odesláno 17. říjen 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: pastorek Je jednoduché riešenie. Idem do predajne poviem údaje o aute i motore, predavač si nájde v katalógu Bosch alebo NGK aké tam patria a tie mi ponúkne. Takto kupujem temer všetky diely a nikdy nebol problém. Temer vždy sú na výber ešte i rôzne cenové úrovne. JJ to je jasné, ale pokud nám poví typ motoru tak se to dá vyřešit od \"stolu\" a může jít do prodejny najisto. To je pravda. Myslel som to ako všeobecnú radu. Kupujem diely na rôzne autá a nie k všetkým mám katalógy a fóra. ...alebo je to prejav lenivosti podľa hesla \"nerob to čo za teba urobia iný\". Každopádne vto funguje spoľahlivo. Citovat
luky106rolandgaros Odesláno 17. říjen 2008 Odesláno 17. říjen 2008 no všude v autodílech ti to zjistí podle tipu motoru a roku výroby a mužu doporučit brisk a nebo champion ale ty jsou sport a vydrží tak 5tis ale jsou poznat... Citovat
wooody Odesláno 17. říjen 2008 Autor Odesláno 17. říjen 2008 Na kod motoru se kouknu zejtra, jinak denza sem mel v planu, ale kdyz sem videl 535 kc za kus tak z planu seslo... Jinak ty boshe asi zkusim... Citovat
BoneDaddy Odesláno 18. říjen 2008 Odesláno 18. říjen 2008 Původně zaslal: wooody Na kod motoru se kouknu zejtra, jinak denza sem mel v planu, ale kdyz sem videl 535 kc za kus tak z planu seslo... Jinak ty boshe asi zkusim... No jo, ale ty si koukal na Denso Iridium. To je dle mého názoru dosti zbytečné pro tvé auto pokud ho využíváš na \"normální\" ježdění a nemáš ho jen jako hračku. Ty Iridia stojí třeba i 900kč/ks. Ty se potřebuješ koukat v ty tabulce na sloupek Denso a máš to. Tam bude stát svíčka tak 100kč bez DPH. Zjisti ten kód motoru a napiš ho sem, případně mě napiš to označení svíčky co jsi našel a já ti povím cenu. Citovat
wooody Odesláno 18. říjen 2008 Autor Odesláno 18. říjen 2008 tak kod motoru bohuzel neprectu, ale mel by bejt i v technicaku zejo???? az budu dom tak se kouknu Citovat
dubravap Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Kód motora vyčítaš z VIN kódu auta. Peter Citovat
BoneDaddy Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Takže kód motoru by měl být TU3MC- v tabulce dle roku výroby do 95 -Denso Q20PR-U - sada za 260kč. Citovat
Maric Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Já mám ve svém autě čerstvě svíčky NGK a jsem spokojený. Kupoval jsem je tady: http://www.svickyngk.cz [upravil dne 19/10/08 Maric] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.