Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

taky bych radis ty spodni,ale sehnat je je dost tezky,jedny byly na netu asi pred mesicem a do dvou dnu...navic se delali s dvema ET,pro 406 a pro 206...do jara casu dost,no..uvidime...

Odesláno

blby originaly 106 gti,to jsou 14\'\',vyjdou na nejakej 3500 za kus,videl jsem je nedavno v peugeotu...za nejsem blazen,tp bych sel do nejkejch Speedlinu...udelal jsem chybu,mel jsem v 15\'\' Speedliny z 205 Gti,mel jsem si je nechat,vypadali dobre...i kdyz tam byl profil 55,nebylo to snizeny,mit je ted,tak si piskam...

kopiesnmek180hd0.th.jpg

dneska jsem ptkal na Kladne VTS 16v,tak jsem se na nej lepil,blikal,aby zastavil a on nic..konecne nekdo v okoli s podobnym autem a vysral se na me...

[upravil dne 4/12/08 s1600]

Odesláno

tjn,ale byla by to az dalsi moznost,priorita jsou ouragany...snad se nejaky objevi...ikdyz bych nepohrdnul ani OZkama v antracitu...vsechno podle penez,coz me dost limituje,kdyz porad studuju...

Odesláno

já mám políčeno chlapi na Speedline pač k péžu patřej, ale rozhoduju se mezi modelem Turini a Comp2. Koupim 15\" protože to je podlě mě idální rozměr na český silnice gumu 45 profil¨. Chci slyšet vás názor :roker

Odesláno
Původně zaslal: Spiral

Původně zaslal: Lentilka

fuj dej mi svátek:D na žluté ty kola nejvíc zaniknou;)

zaniknou ale skvele doplni celek ! :)

no podle mě ne:D ale nebudem se hádat:)

Odesláno

Ja bych se peiklonil k Lentilce,treba ty cerny co ma ted by byly asi hezci v klasicke barve.

Odesláno
Původně zaslal: mino

Ja bych se peiklonil k Lentilce,treba ty cerny co ma ted by byly asi hezci v klasicke barve.

já tam nemám černý:D měli to být šedé a ono se to nějak zvrtlo a jsou z toho šedomodré:D na jaře asi objetuju litr a nechám na nakomaxitovat znova a na bílo:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...