Black Joe Odesláno 23. únor 2009 Odesláno 23. únor 2009 Zajímavé, většinou se auta vozí z Německa. Budeš nám tady chybět :( Citovat
Spiral Odesláno 23. únor 2009 Autor Odesláno 23. únor 2009 vysvetleni je uplne jednoduchy.... na ceskych serverech je na projed uz mesic a nikdo porad nic.... tak jsem to dal o vikendu i na mobil.de a uz vcera se ozval vaznej zajemce... a to jsem to tam dal za vic nez u nas.... nechci to zakriknout. ale asi to klapne.... bohuzel..... Citovat
Spiral Odesláno 23. únor 2009 Autor Odesláno 23. únor 2009 Původně zaslal: Béďa tak jsem si na tebe dneska vzpomel.. paradni dvojka... ja zrovna dneska taky potkal sestricku Citovat
Spiral Odesláno 23. únor 2009 Autor Odesláno 23. únor 2009 Původně zaslal: Béďa tak jsem si na tebe dneska vzpomel.. jinak kdyz je takhle vidim vedle sebe... az se vratim zpatky tak budu mit urcitel zalusk na 306tku.... samozdrejme GTI teda jestli si u nich moc nezvyknu na rizeni obracene a na japonsky auta Citovat
Black Joe Odesláno 23. únor 2009 Odesláno 23. únor 2009 Safraporte tam bych se také někdy rád podíval, hlavně ta příroda je nádherná. Tak si to tam pořádně užij a napiš sem někdy i s fotem.:papa Citovat
Spiral Odesláno 23. únor 2009 Autor Odesláno 23. únor 2009 urcite poslu fotecku az tam poridime nejakej vehikl .) pezot to bohuzel ale asi urcite nebude.... nic takovyho tam neznaj.... stejne jako celej koncern Citovat
Alesek Odesláno 24. únor 2009 Odesláno 24. únor 2009 Původně zaslal: jiri106xs jj červená. Konečně jsem ji viděl na živo:D Pěkná velice děkuji:) Ta tvoje je taky very nice:super Citovat
mino Odesláno 24. únor 2009 Odesláno 24. únor 2009 No kurna Novy zeland:)Tak to je fajn.A co tam budes delat za prace(jestli to neni tajne): Citovat
Spiral Odesláno 24. únor 2009 Autor Odesláno 24. únor 2009 tajny to urcite neni budu pravdepodobne delat co bude v nabidce.... zacinat se bude pravdepodobne na nejakych zberech nez sezenem nejaky kontakty a tak... pres zimu (to budou u nas prazdniny) chceme vyrazit na hory takze prace jako instruktor nebo na skutru neco takovyho... a nebo nekam obsluhovat... proste jaka prace bude takovou budeme delat jde o to hlavne se tam podivat .... Citovat
Spiral Odesláno 24. únor 2009 Autor Odesláno 24. únor 2009 jinak v nemecku se o peginu zacli pretahovat.... samy od sebe zvedaji nabidky a nabizeji vic Citovat
kujon106 Odesláno 24. únor 2009 Odesláno 24. únor 2009 No a pak že nerostou Kolik je aktuální nabídka? Citovat
kujon106 Odesláno 24. únor 2009 Odesláno 24. únor 2009 jooo? že bych to svoje taky řachnul? :D Citovat
Spiral Odesláno 25. únor 2009 Autor Odesláno 25. únor 2009 ale teda na to ze jsem kupoval za 84 par prisla krize a vsechny auta sli o peknej balik dolu a ja dostanu jak to vypada 94 tak je to moc pekny si myslim... je fakt ze neco si to vzalo to je fakt (15k rozvody, svicky, olej, 2k vzduchac, 5k novy paliv cerpadlo, filtr atd, radio za 4k v tom nechavam, a jeste zimaky k tomu.... ) takze ono to bude adekvatni ta cena Citovat
Ondřík106s Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 prosimte SPIRALE kde jsi slysel ze sly auta o balík dolů. to jsou keci. ceny jsou porád stejné Citovat
Spiral Odesláno 25. únor 2009 Autor Odesláno 25. únor 2009 no tak ja o tom nikde neslysel ale docela projizdim inzerci... a teda v CR sla cena aut za posledni pulrok pekne dolu.... teda tyka se to hlavne starsich aut (do r.v. 2000).... koncern a vubec evropsky auta sli dolu... podivej se na ceny oktavek, golfu, astry, 306 a podobnych aut pred pul rokem a ted... slusnej golf nebo oktava v dobe kdy jsem kupoval pezota se pod 140 nedostalo ani nahodou.. podivej na ceny ted.... fakt to slo dolu... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.