Guest jaroslavpleger Odesláno 14. říjen 2008 Odesláno 14. říjen 2008 u 407 se mi nelíbí, že výfukové zplodiny, myslím si, že je to hlavně při spalování zplodin, zaser... nárazník nad koncovkou výfuku. Každou chvíli je to tam černé. Jak jste na tom s tím vy? Jak jste to vyřešili? Díky Citovat
Zipík Odesláno 14. říjen 2008 Odesláno 14. říjen 2008 Hmmm taky mě to štve mám ten samý problém:grr Citovat
John Odesláno 14. říjen 2008 Odesláno 14. říjen 2008 REJP Ale tohle maji jen dehtový 407.... benzínový určo ne... Citovat
Zipík Odesláno 14. říjen 2008 Odesláno 14. říjen 2008 Původně zaslal: John REJP Ale tohle maji jen dehtový 407.... benzínový určo ne... To je pravda:(No ja aby jsi si nerýpl:P:D Citovat
AnotherOne Odesláno 14. říjen 2008 Odesláno 14. říjen 2008 Mám ropák a nemám ten problém. Ale asi ho pucujem často tak sa to nestihne usadiť. Přema: nebolo by foto zospodu ako to tam máš vyriešené? A čo nárazník - tvaroval si pravú stranu podľa ľavej? Citovat
Přema Odesláno 14. říjen 2008 Odesláno 14. říjen 2008 Původně zaslal: AnotherOne Mám ropák a nemám ten problém. Ale asi ho pucujem často tak sa to nestihne usadiť. Přema: nebolo by foto zospodu ako to tam máš vyriešené? A čo nárazník - tvaroval si pravú stranu podľa ľavej? Však tam fotka je....kousek níž....... ano tvaroval...... Citovat
AnotherOne Odesláno 14. říjen 2008 Odesláno 14. říjen 2008 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: AnotherOne Mám ropák a nemám ten problém. Ale asi ho pucujem často tak sa to nestihne usadiť. Přema: nebolo by foto zospodu ako to tam máš vyriešené? A čo nárazník - tvaroval si pravú stranu podľa ľavej? Však tam fotka je....kousek níž....... ano tvaroval...... Aha, nejak som to prehliadol. Inak super. Ako sa robí to tvarovanie - fénom? Farba drží? Citovat
Přema Odesláno 14. říjen 2008 Odesláno 14. říjen 2008 Já netvarovla nárazník........ na nárazník jsem ani nešáhl.......... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.