Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Asi mi v 604 umřelo el. palivové čerpadlo. Nevíte někdo, který auta mají el. palivové čerpadlo umístěné mimo nádrž? Potřebuji sehnat nějaký náhradní a vyzkoušet ho, případně bych i nějaký koupil.

Odesláno

V benexu jsem našel čerpadlo, ale nejlevnější za 2600,-, to je trochu drahá sranda na vyzkoušení. Jinak jak jsem ti volal v neděli tak jsem mu zkoušel domluvit i tím kladívkem a to pomohlo akorát když se kouslo. Jinak vrčí, ale benzín neteče. Já jsem samozřejmě myslel jestli někdo neví o čerpadle i z jinýho auta než peugeot. To který tam je teď je stejně buhví z čeho, předešlý majitel tam dával díly co dům a garáž dala. Zatím vím akorát od bráchy, že některý Opely Senator měli čerpadlo mimo nádrž, ale nemůžu dohnat známýho co se v Senatorech hrabe.

Odesláno

405 old model má tiež mimo nádrž.

Pozeral som to podrobnejšie a môžeš tam dať každé ktoré je na 12v a má výstupný tlak 3 barr.

Keď vrčí kontroloval si či sú priechodné trubky a filter?

[upravil dne 13/10/08 pastorek]

Odesláno
Původně zaslal: Driver

Původně zaslal: pastorek

405 old model má tiež mimo nádrž.

A to měli všechny benzíny?

Neviem či všetky. Tie staršie zrejme áno. Zbežne som to prebehol a mali všetky.

Pred dvomi rokmi som menil a v zozname použitia náhrady za originál bolo cez 300 modelov áut. Preto som ti napísal že akékoľvek s tým tlakom. Mňa nakoniec nové stálo 1400 Sk a funguje pekne. Myslím že je Polské.

Tie trubky si pozeral?

Mne odchádzalo tak že pri väčšom pridaní vynechával motor.

[upravil dne 13/10/08 pastorek]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...