Driver Odesláno 13. říjen 2008 Odesláno 13. říjen 2008 Asi mi v 604 umřelo el. palivové čerpadlo. Nevíte někdo, který auta mají el. palivové čerpadlo umístěné mimo nádrž? Potřebuji sehnat nějaký náhradní a vyzkoušet ho, případně bych i nějaký koupil. Citovat
Marcel505 Odesláno 13. říjen 2008 Odesláno 13. říjen 2008 505 to má mimo nádrž - tak prohledej ceník Benexu... Ale já mám za to, že to bylo řazený dle tlaku... Citovat
Driver Odesláno 13. říjen 2008 Autor Odesláno 13. říjen 2008 V benexu jsem našel čerpadlo, ale nejlevnější za 2600,-, to je trochu drahá sranda na vyzkoušení. Jinak jak jsem ti volal v neděli tak jsem mu zkoušel domluvit i tím kladívkem a to pomohlo akorát když se kouslo. Jinak vrčí, ale benzín neteče. Já jsem samozřejmě myslel jestli někdo neví o čerpadle i z jinýho auta než peugeot. To který tam je teď je stejně buhví z čeho, předešlý majitel tam dával díly co dům a garáž dala. Zatím vím akorát od bráchy, že některý Opely Senator měli čerpadlo mimo nádrž, ale nemůžu dohnat známýho co se v Senatorech hrabe. Citovat
pastorek Odesláno 13. říjen 2008 Odesláno 13. říjen 2008 405 old model má tiež mimo nádrž. Pozeral som to podrobnejšie a môžeš tam dať každé ktoré je na 12v a má výstupný tlak 3 barr. Keď vrčí kontroloval si či sú priechodné trubky a filter? [upravil dne 13/10/08 pastorek] Citovat
Driver Odesláno 13. říjen 2008 Autor Odesláno 13. říjen 2008 Původně zaslal: pastorek 405 old model má tiež mimo nádrž. A to měli všechny benzíny? Citovat
pastorek Odesláno 13. říjen 2008 Odesláno 13. říjen 2008 Původně zaslal: Driver Původně zaslal: pastorek 405 old model má tiež mimo nádrž. A to měli všechny benzíny? Neviem či všetky. Tie staršie zrejme áno. Zbežne som to prebehol a mali všetky. Pred dvomi rokmi som menil a v zozname použitia náhrady za originál bolo cez 300 modelov áut. Preto som ti napísal že akékoľvek s tým tlakom. Mňa nakoniec nové stálo 1400 Sk a funguje pekne. Myslím že je Polské. Tie trubky si pozeral? Mne odchádzalo tak že pri väčšom pridaní vynechával motor. [upravil dne 13/10/08 pastorek] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.