Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

DD: kaskader koukam :). Opatov je jasnej, tam je 50ka buzeraci, to samy Evropska. Ale to nabrezi je trosku hustejsi.. tam se mi po tech kostkach moc litat nechce...

Jinak co se pokut tyka, tak z roku 2001/2002 mam taky nejaky 1000,- samozrejme nekde ... asi uz je to zetlely nekde na skladce. Slozenku jsem nedostal a FÚ při vyřizování ŽL nenamítal nic. Něco jako bezdlužnost a tak... takže předpokládám, že jsem v klidu. Ale běda, jak se ozvou - to budu asi v prdeli jak Ba?a s cvičkama

Odesláno

Já před čtyřmi roky v obci (u Vsetína) za rychlou jízdu (naměřili 60,9 km/h) za 200, Kč. Vracel jsem se ze služebky ze Slovenska (tam je 60 km /h v obci). Jóóó hold jsem zapoměl, že už jsem doma v česku.

Zatím jediná (uvidíme jak to dlouho vydrží s P - 406).

;):bojim;):bojim;):bojim;):bojim;):bojim

[Editován dne 8/6/05 Pinďa]

Odesláno

To já platil snad pokutu za rychlou jízdu jednou a to ze Škoda 120L, asi tak 80 km/h ve dvě hodiny ráno v Praze… myslím, že to bylo za 500kč a je to už tak 6-7 let ;) jinak jezdím hodně rychle, ale pokutu jsem žádnou neplatil ;) Jenom lístečky za stěračem po Praze je dost. Snad nejvíce jsem je měl před dvěma lety a to 46 :))) zaplatil jsem za to 2 tis a flašku ;)

Jinak hodně dobře vím, kde jsou nejčastěji místa, kde mají policisté radar atd., takže tam si dávám pozor ;)

Odesláno

Já měl taky před 2 měsícema ve schránce dopis od exekutora, kvůli nezaplacené pokutě. Bylo to zhruba po roce. tak jsem mu zavolal a pokutu zaplatil. A chtěl po mě jenom ty peníze co jsem měl zaplatit na pokutě. Takže jsem vyváznul v pohodě :cool::cool:

Odesláno

Já měl naposledy asi před měsícem lísteček od MPíků za zábor veřejného prostranství. Bylo tam místo asi na šest aut a když jsem tam dojel, stáli tam asi 3 nějaký kokoti, co neuměj parkovat. Takže jsem to musel šoupnout kolama na obrubník, přičemž mi zadní kolo lehce šahalo do trávníku. Jel jsem to vyřešit hned na nejbližší fízlárnu (asi ve 3 ráno), probudil je asi 5ti minutovym zvoněnim a na konec po domluvě zaplatil \"jen\" kilo. Prej po nich magistrát žádá tvrdé postihy pro každého, kdo v Praze nějak ublíží zeleni, takže vlastně můžu být rád, že mi nedali slibovaný 2000! :mad::mad::(

Odesláno

Tak jsem tedy aktivne volal na bernak a pry dluzim:

Praha 10 - 2000 (to bude z toho roku 2002)

Praha 1 - 500 (o tom vubec ani nevim, buhvi, jak je to stary)

Jinak mi pani rikala, ze pokuta putuje na bernak v miste, kde cloveka PCR chyti, NIKOLI na bernak prislusny trvalemu bydlisti vinika .. zvlastni. Jdu teda zavolat na ty dva urady a zaplatim to, at mam cisty svedomi ;).

Vostik - nejsem kaskader, jel jsem z Klarova a zastavili me za zatackou pred Letenskym tunelem - akorat jsem chtel vjet na podjezd mostu .. podle me ani nemerili, byl to nakej mladej frajer, tak jsme pokecali, postezovali si na zensky a jeli dal. Neverim, ze by ve tri rano, v lete, kdyz je vsude mrtvo, merili .. na ty silnici jsem byl uplne sam a sirokodaleko ani zivacka ..

Nicmene jsem si vzpomnel jeste na jednu pokutu za rychlost .. kdyz jsem mel A4 (duben 2005), tak jsem jel z Budejic do J. Hradce - dvouproudovka, tak jedu nakejch 140 a kdyz se to sbihalo zpet na normalni silnici, tak ve zuzeni merili, potvory :D. Nicmene prislusnik byl slusny, pokecali jsme o autech, dostal jsem litr pokuty a jel dal ;).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...