Jurko Odesláno 12. říjen 2008 Odesláno 12. říjen 2008 pro zkušené hloupá otázka,ale dnes jsem nad tím laboroval a nepodařilo se mi ji vyměnit,prosím o radu :myslim Citovat
AnotherOne Odesláno 12. říjen 2008 Odesláno 12. říjen 2008 Přemovi to celkom ide, minule povymieňal celú sadu Citovat
kajvet Odesláno 12. říjen 2008 Odesláno 12. říjen 2008 Já se přidám s prosbou o radu...Včera jsem v mlze zjistil,že mi nesvítí ani jedna Citovat
Přema Odesláno 12. říjen 2008 Odesláno 12. říjen 2008 Nevím proč jsi použil ale Another ti chtěl jen říct kdo má s tím zkušenost...a to já...... Takže pánové,sundat tapec od kufru ale bavím se o SW.....a na krajích světla zmáčknout zobáčky a světlo vypadne ven...vyloupnout opatrně pruhledné sklíčko a hotovo a zase vše zpět zacvaknout ale rádo to průhl.sklíčko praská tak bacha...... Citovat
kajvet Odesláno 12. říjen 2008 Odesláno 12. říjen 2008 Původně zaslal: Přema Nevím proč jsi použil ale Another ti chtěl jen říct kdo má s tím zkušenost...a to já...... Takže pánové,sundat tapec od kufru ale bavím se o SW.....a na krajích světla zmáčknout zobáčky a světlo vypadne ven...vyloupnout opatrně pruhledné sklíčko a hotovo a zase vše zpět zacvaknout ale rádo to průhl.sklíčko praská tak bacha...... trochu složitým ne? četl jsem, že to měníš často, co jsou tam za žárovky? Jelikož mi nesvítí obě,tak to asi taky budu často menit jako ty .... jinak díky za postup! Citovat
Přema Odesláno 12. říjen 2008 Odesláno 12. říjen 2008 Já to ale nedal to furt měnit a dal tam 3diodový led pásek místo žarovky a od té doby je pokoj Citovat
kajvet Odesláno 12. říjen 2008 Odesláno 12. říjen 2008 Původně zaslal: Přema SKLENĚNKY BEZ PATICE 5W to jsou ty samý jako do parkovaček,ne? Jak to vypadá ty 3diodový pásky a kde se to dá sehnat:mrk Citovat
Přema Odesláno 12. říjen 2008 Odesláno 12. říjen 2008 Původně zaslal: kajvet Původně zaslal: Přema SKLENĚNKY BEZ PATICE 5W to jsou ty samý jako do parkovaček,ne? Jak to vypadá ty 3diodový pásky a kde se to dá sehnat:mrk Ano jako v parkovačce,a led pásek???? to je ten samý co mám ve světlech,jen střihnutý na 3diody.....tys ty moje světla asi neviděl co????? U nás to tu jeden prodává,mrkni na http://osvetleni.e-conrad.cz/led-osvetleni+c7611/led-pasky-stripy+c8034/ [upravil dne 12-10-08 Přema] Citovat
kajvet Odesláno 12. říjen 2008 Odesláno 12. říjen 2008 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: kajvet Původně zaslal: Přema SKLENĚNKY BEZ PATICE 5W to jsou ty samý jako do parkovaček,ne? Jak to vypadá ty 3diodový pásky a kde se to dá sehnat:mrk Ano jako v parkovačce,a led pásek???? to je ten samý co mám ve světlech,jen střihnutý na 3diody.....tys ty moje světla asi neviděl co????? U nás to tu jeden prodává,mrkni na http://osvetleni.e-conrad.cz/led-osvetleni+c7611/led-pasky-stripy+c8034/ [upravil dne 12-10-08 Přema] Ne neviděl.... a to ty pásky tam máš tedy nalepený na tom sklíčku a připojení k elektrice?? dík za odkaz,za pár korun si to objednám a vyzkouším Citovat
Přema Odesláno 12. říjen 2008 Odesláno 12. říjen 2008 ale ted už tam mám delší pásky až na celej bok světla Citovat
AnotherOne Odesláno 12. říjen 2008 Odesláno 12. říjen 2008 Původně zaslal: jirzik honíš příspěvky nebo poradíš Poradil som čo som vedel, SW nemám. Citovat
kajvet Odesláno 12. říjen 2008 Odesláno 12. říjen 2008 Původně zaslal: Přema ale ted už tam mám delší pásky až na celej bok světla to vypadá zajímavě,ale na mě už moc,prostě navíc... neřekl jsi mi jak se připojují ty ledky k elektrice nad SPZkama, dík Citovat
Přema Odesláno 12. říjen 2008 Odesláno 12. říjen 2008 Normálně místo žárovky akorát dobře napolarizovat,vyndáš žárovku a nalepíš tam ten pásek a zapojíš Citovat
Jurko Odesláno 12. říjen 2008 Autor Odesláno 12. říjen 2008 Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: jirzik honíš příspěvky nebo poradíš Poradil som čo som vedel, SW nemám. to byla jenom sranda.jinak díky Přemo,ty ledky sou suprový Citovat
Jurko Odesláno 12. říjen 2008 Autor Odesláno 12. říjen 2008 hned ty nahoře - jom led striple http://www.autofam.cz/index.php?folderss=130&folders=&ftext=led&page=products&x=30&y=12 Citovat
Přema Odesláno 12. říjen 2008 Odesláno 12. říjen 2008 No já měl 2m za 1000,- Kč to se mi zdá dost drahé ale zase je tam víc ledek ale něco podobného mám.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.