Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nevím proč jsi použil :bacha ale Another ti chtěl jen říct kdo má s tím zkušenost...a to já......

Takže pánové,sundat tapec od kufru ale bavím se o SW.....a na krajích světla zmáčknout zobáčky a světlo vypadne ven...vyloupnout opatrně pruhledné sklíčko a hotovo a zase vše zpět zacvaknout ale rádo to průhl.sklíčko praská tak bacha......

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Nevím proč jsi použil :bacha ale Another ti chtěl jen říct kdo má s tím zkušenost...a to já......

Takže pánové,sundat tapec od kufru ale bavím se o SW.....a na krajích světla zmáčknout zobáčky a světlo vypadne ven...vyloupnout opatrně pruhledné sklíčko a hotovo a zase vše zpět zacvaknout ale rádo to průhl.sklíčko praská tak bacha......

:o trochu složitým ne? četl jsem, že to měníš často, co jsou tam za žárovky? Jelikož mi nesvítí obě,tak to asi taky budu často menit jako ty :myslim .... jinak díky za postup!:super

Odesláno
Původně zaslal: kajvet

SKLENĚNKY BEZ PATICE 5W

to jsou ty samý jako do parkovaček,ne? Jak to vypadá ty 3diodový pásky a kde se to dá sehnat:mrk

Ano jako v parkovačce,a led pásek???? to je ten samý co mám ve světlech,jen střihnutý na 3diody.....tys ty moje světla asi neviděl co????? U nás to tu jeden prodává,mrkni na http://osvetleni.e-conrad.cz/led-osvetleni+c7611/led-pasky-stripy+c8034/

[upravil dne 12-10-08 Přema]

Odesláno

Původně zaslal: kajvet

SKLENĚNKY BEZ PATICE 5W

to jsou ty samý jako do parkovaček,ne? Jak to vypadá ty 3diodový pásky a kde se to dá sehnat:mrk

Ano jako v parkovačce,a led pásek???? to je ten samý co mám ve světlech,jen střihnutý na 3diody.....tys ty moje světla asi neviděl co????? U nás to tu jeden prodává,mrkni na http://osvetleni.e-conrad.cz/led-osvetleni+c7611/led-pasky-stripy+c8034/

[upravil dne 12-10-08 Přema]

Ne neviděl.... a to ty pásky tam máš tedy nalepený na tom sklíčku a připojení k elektrice?? dík za odkaz,za pár korun si to objednám a vyzkouším

Odesláno

ale ted už tam mám delší pásky až na celej bok světla

to vypadá zajímavě,ale na mě už moc,prostě navíc... neřekl jsi mi jak se připojují ty ledky k elektrice nad SPZkama, dík

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Původně zaslal: jirzik

honíš příspěvky nebo poradíš :bacha

Poradil som čo som vedel, SW nemám.

to byla jenom sranda.jinak díky Přemo,ty ledky sou suprový:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...