Majar Odesláno 11. říjen 2008 Odesláno 11. říjen 2008 Co říkáte na tuhle recenzi?? http://autorecenze.centrum.cz/auto-recenze-peugeot-306-1-9-grd-8171.htm Citovat
PnR Odesláno 11. říjen 2008 Odesláno 11. říjen 2008 ved to nie je recenzia recenzia vyzera trosku inak.. na nejakej stranke som videl podobny system, ku kazdemu autu fotky a podobny dotaznik od uzivatelov.. Citovat
Majar Odesláno 11. říjen 2008 Autor Odesláno 11. říjen 2008 Původně zaslal: PnR ved to nie je recenzia recenzia vyzera trosku inak.. na nejakej stranke som videl podobny system, ku kazdemu autu fotky a podobny dotaznik od uzivatelov.. No mě spíš jde o dobu používání auta a o ten ošklivý předek 306. Citovat
čakom Odesláno 11. říjen 2008 Odesláno 11. říjen 2008 No nevim nevim takový keci:blicismajlik Když chce auto v 100% stavu má si koupit nový. Když kupuje ojetinu musí počítat s tím že do toho bude muset taky něco vrazit. A to že se mu nelíbí předek to si měl rozmyslet než auto koupil. A další věc bude ještě teplej řidičák v kapsy tak asi moc zkušeností s jinýma autama nemá [upravil dne 11.10.2008 čakom] Citovat
vendelinek Odesláno 11. říjen 2008 Odesláno 11. říjen 2008 Původně zaslal: Majar Původně zaslal: PnR ved to nie je recenzia recenzia vyzera trosku inak.. na nejakej stranke som videl podobny system, ku kazdemu autu fotky a podobny dotaznik od uzivatelov.. No mě spíš jde o dobu používání auta a o ten ošklivý předek 306. tak nevim co je na něm ošklivýho:myslim,se mi líbí Citovat
Medvěd Odesláno 11. říjen 2008 Odesláno 11. říjen 2008 Tohle je opravdu hodnotný a věrohodný počteníčko Citovat
Majar Odesláno 11. říjen 2008 Autor Odesláno 11. říjen 2008 Původně zaslal: Medvěd Tohle je opravdu hodnotný a věrohodný počteníčko Je ho tam daleko výc!Toho věrohodného počteníčka??!:D:D:papa:papa [upravil dne 12/10/08 Majar] Citovat
Jirkap Odesláno 12. říjen 2008 Odesláno 12. říjen 2008 Úplně nesmyslná recenze... kdyby bylo něco podobného u nás na clubu, už bych to smazal Za tak krátkou dobu hodnotit auto opravdu nejde. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.