Pepouch Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Už jste někdo z vás měnil silentblok převodovky u 406 HDI manual? Jde o to,že jsem si nechával měnit silentbloky,a ten převodovkovej je ale slušně prověšenej,držák který je přišroubovaný na převodovce-má dosedací misku pro silentblok,ale ta miska je prověšená tak 15mm pod silentblokem.Šroub je dotažený na maximum,ale nedává se tam nějaký vymezení kvůli tomu prověšení? Citovat
HonzaZ Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 Kdysi jsem ho měnil. Sundal jsem kryt pod motorem abych se dostal pod převodovku heverem. Pres dřevo jsem podložil převodovku a mírně ji nadzvednul. Potom jsem povolil stredovou matici, pak ty dva šrouby co drží silentblok v držáku a vše vyšrouboval. Musí se opatrně, aby převodovka nesklouzla z heveru. Na tom centrálním šteftu co vede z převodovky je trubková distanční vložka. Pak se nasadí nový silentblok, přišroubuje a hotovo. Momenty nevím, ty jsem našel v \"Jak na to\". Teď už si nepamatuju, jestli se na závity toho šteftu nedával ten tmel proti povolení. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.