dire Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Cau Vsem Mam takovy mensi problemek se zrcatkem u spolujezce pri vysich rychlostech nad 120 km/h samotne zrcatko silne rezonuje . Uz jsem ho mel asi 3 x cely rozebrany a vsechny troxy jsou maximalne utazeny co jde , ale stale se to chveje jako sulc uz nevim co s tim mam delat . Diky moc za kazdou radu . Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 taky mě to dělalo . stačilo ubrat subwoofer. Citovat
nrpetonr Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 nebudem to nahodou vibraciou od kolies? netrasie ti nahodou aj volant? Citovat
dire Odesláno 9. říjen 2008 Autor Odesláno 9. říjen 2008 vsechno je v pohode jen to blby zrcatko se klepe jako sulc.. Citovat
BlaCk_HorSe Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Mam podobny problem, i ked som ho uz dlho nemal, lebo mne to robilo len obcas, prost obcas vibrovalo a obcas nie..ale zacalo to robit ked mi odchadzal tlmic Citovat
Guest Scratch Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr taky mě to dělalo . stačilo ubrat subwoofer. proto je nejlepsi to zrcatko rozebrat, vysilikonovat spoje a muzes zase nalozit plneeeeej tedy ten silikon mi poradil Hurvajz :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.