dano7777 Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 Mam problem s centralom ked zamknem dialkovim klucom tak mi auto zamkne ale vzapeti otvory ak zamknem klucom od sofera zamkne len tie dvere kable som už premeral asi dobre ak skusim v z nutra auta od spolujastca zamknu zamkne cele auto a vzapeti otvori Citovat
Ferry Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 prelamane draty v gumove pruchodce mezi dverma ridice a sloupkem na karoserii, opravit ( spatny pristup pro pajeni ) nebo vymenit komplet cely svazek dratu ( protahnout nove draty treba i bez konektoru naprimo ) Citovat
dano7777 Odesláno 9. říjen 2008 Autor Odesláno 9. říjen 2008 vdaka ale je mito divne ket zavrem cuplik od spolujastca tak mi zavre dvere, soferove ale vzapeti odtvory vsetko keby boli kable popraskane tak ho ani nezavre ty simal podobny problem Citovat
Ferry Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 no je jeste moznost ze je spatny koncovy spinac v moturku centralniho zamykani ve dverich ridice, ale sazim spis na ten prelomenej drat, k moturku prednich dveri totiz vede celkem 5 dratu - dva pro moturek a tri jako informacni pri ridici jednotku aby vedela ve ktere poloze se moturek nachazi, bude prelomenej ten drat, kterej dava info RJ ze se dvere ridice zamknuly, tak si mysli ze jsou odemcene a odemkne i zbytek auta Citovat
pastorek Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Chod motorčekov je závislý na dvoch kábloch a tie môžu byť v poriadku preto to zamkne. Znova odomkne preto že prepínač na motorčeku prepnekontak na zamknuté ale centrála sa to nedozvie a považuje dvere za otvorené. Preto znova odomkne. Toto robí centrál v dvoch prípadoch. Keď je prerušený kábel prepínača a keď motorček nedokáže zamknúť napríklad pre zhrdzavený, ťažko sa pohybujúci mechanizmus. Podľa toho ako sa ti to správa tak ti Ferry radí dobre, skontroluj káble v prechodke vodičových dverí. P.S. Ferry bol si rýchlejší. Aspom vidí že sme sa zhodli. [upravil dne 9/10/08 pastorek] Citovat
dano7777 Odesláno 9. říjen 2008 Autor Odesláno 9. říjen 2008 mislis ze moze byt droty pretrhnute aj v stlpiku a nevies nahodov ake maju farbu tie droty riadiacej jednotky stal sami tiez raz taky problem odomkol som auto podchyli dvere asi 30cm zavrel dvere a v pohode som zamknul urobyl som to 3 krat ale otvoryl som cele dvere a auto som už nezamknul Citovat
pastorek Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 V stĺpiku málokedy. Najčastejšie medzi dverami a stĺpikom. Novšie autá tam majú konektor. O akom aute sa bavíme? Citovat
dano7777 Odesláno 9. říjen 2008 Autor Odesláno 9. říjen 2008 306 Break je to rv:1999 sektember Citovat
pastorek Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Farbu káblov ti nepoviem ale čísla sú 6292 a 6293. Na jednom je - pri odomknutí a na druhom pri zamknutí. Platí pre ľavé predné dvere. Citovat
dano7777 Odesláno 9. říjen 2008 Autor Odesláno 9. říjen 2008 vdaka skusim to odskusat potom odpisem Citovat
dano7777 Odesláno 12. říjen 2008 Autor Odesláno 12. říjen 2008 v daka v čera som to skusil rozobrat a mali ste pravdu dva kable odtrhnute a jeden nacaty tak som ich prepajkoval a auto funguje Citovat
pastorek Odesláno 12. říjen 2008 Odesláno 12. říjen 2008 Původně zaslal: dano7777 v daka v čera som to skusil rozobrat a mali ste pravdu dva kable odtrhnute a jeden nacaty tak som ich prepajkoval a auto funguje :potlesk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.