jarajarda Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 Původně zaslal: honza406 docela pěkná děvčata Že jo:super:super Citovat
Marcel505 Odesláno 8. říjen 2008 Autor Odesláno 8. říjen 2008 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Pata Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Pata a ktera umi varit? :D No, tyhle jsou spíš do jiné místnosti než do kuchyně:D tyhle jsou spis na vystavku, nez do mistnosti No, já nevím jak ty, ale bejt s nima zavřenej v jedný místnosti s postelí, kašlal bych na výstavky:D:D:D a myl s nima okna. Že jo? Citovat
jarajarda Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Pata Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Pata a ktera umi varit? :D No, tyhle jsou spíš do jiné místnosti než do kuchyně:D tyhle jsou spis na vystavku, nez do mistnosti No, já nevím jak ty, ale bejt s nima zavřenej v jedný místnosti s postelí, kašlal bych na výstavky:D:D:D a myl s nima okna. Že jo? No rozhodně:D:D Citovat
Pata Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 Jardo: kdyz uz http://www.motorkari.cz/detail-clanku/?cid=12932 Citovat
Dundee Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 Marceli, už se sakra polepši, tyhle \"ženský\" nejsou mimo plochu, na který byly focený, použitelný (a vlastně ani tam)... Ta poslední je fakt asi nejlepší (to jsme se shodli s Mončou), jinak Citovat
Marcel505 Odesláno 8. říjen 2008 Autor Odesláno 8. říjen 2008 Původně zaslal: Dundee Marceli, už se sakra polepši, tyhle \"ženský\" nejsou mimo plochu, na který byly focený, použitelný (a vlastně ani tam)... Ta poslední je fakt asi nejlepší (to jsme se shodli s Mončou), jinak Vezmu si to tedy k srdci, když to i říkala Monča... Citovat
Pata Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 Původně zaslal: Dundee Marceli, už se sakra polepši, tyhle \"ženský\" nejsou mimo plochu, na který byly focený, použitelný (a vlastně ani tam)... Ta poslední je fakt asi nejlepší (to jsme se shodli s Mončou), jinak Ja to rikam porad, on Marcel je nejaky tvrdohlavy Citovat
Marcel505 Odesláno 8. říjen 2008 Autor Odesláno 8. říjen 2008 Původně zaslal: Pata Původně zaslal: Dundee Marceli, už se sakra polepši, tyhle \"ženský\" nejsou mimo plochu, na který byly focený, použitelný (a vlastně ani tam)... Ta poslední je fakt asi nejlepší (to jsme se shodli s Mončou), jinak Ja to rikam porad, on Marcel je nejaky tvrdohlavy Jo to jsem, v těchto věcích určitě... Říká se: Zamilovaný chlap je vůl. Pata: No jo, ale to jsou motorkářky! Dobře, beru: 11, 12 pravá, 14 levá, 7 má smůlu, má piercing... Citovat
Marcel505 Odesláno 8. říjen 2008 Autor Odesláno 8. říjen 2008 Kdyby někdo sháněl hostesku... http://hostesky.cz/cz/hostesky/ Citovat
jarajarda Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 Původně zaslal: Pata Jardo: kdyz uz http://www.motorkari.cz/detail-clanku/?cid=12932 No tak 6 je moje krevní skupina:D Citovat
Pata Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: Pata Původně zaslal: Dundee Marceli, už se sakra polepši, tyhle \"ženský\" nejsou mimo plochu, na který byly focený, použitelný (a vlastně ani tam)... Ta poslední je fakt asi nejlepší (to jsme se shodli s Mončou), jinak Ja to rikam porad, on Marcel je nejaky tvrdohlavy Jo to jsem, v těchto věcích určitě... Říká se: Zamilovaný chlap je vůl. Pata: No jo, ale to jsou motorkářky! Dobře, beru: 11, 12 pravá, 14 levá, 7 má smůlu, má piercing... Ani zamilovaneho chlapa to ale neomlouva, tyhle holky z plakatu ani jako atrapu Citovat
BoneDaddy Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Původně zaslal: Pata kdyz uz http://www.motorkari.cz/detail-clanku/?cid=12932 7;13 Citovat
John Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Pěkný a ta poslední slečna u mě vede na dlouhý čáře...... jinak to ujde.. ale oproti prvním Hosteskám o 100% lepší Citovat
Guest Scratch Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 chlipny milniku, mylny chlipniku ja se nemohu vyjadrovat, jinak bych doma dosta do drzky, ale za me jednoznacne AZ a bloncka, sice bude blba jko tago, ale..... to na nejaky veci neni vubec dulezity :-) Citovat
Miss Scratch Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Původně zaslal: Scratch chlipny milniku, mylny chlipniku ja se nemohu vyjadrovat, jinak bych doma dosta do drzky, ale za me jednoznacne AZ a bloncka, sice bude blba jko tago, ale..... to na nejaky veci neni vubec dulezity :-) aby sese z tech blondyn nepo..... :bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha Citovat
Miss Scratch Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Ne ze bych te nejak chtela popichovat, ale znas takovej ten vynalez ve, kterem se odrazi tvoje skutecna podoba.-)))) zacina to od z...... Citovat
Aluška Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 No já si nemůžu pomoct, ale zrovna ta poslední je fakt děs , je na ní něco původního???? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.