Miss Scratch Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Původně zaslal: Miku jj,tělo potřebuje ty správné podpůrné prostředky po pětimetrovém sprintu za kulatým nesmyslem :D:D sprint.-)) to uz jsem na ceskem hristi dlouho nevidela.-))) asi se zacnu koukat lip:-))) zadnej sprint zadna odmena. Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Původně zaslal: Miss Scratch Původně zaslal: Miku jj,tělo potřebuje ty správné podpůrné prostředky po pětimetrovém sprintu za kulatým nesmyslem :D:D sprint.-)) to uz jsem na ceskem hristi dlouho nevidela.-))) asi se zacnu koukat lip:-))) zadnej sprint zadna odmena. páč nekoukáš na zápasy Baníčku Citovat
Guest Scratch Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 jo takhleeee, pan je od dolu, no, banik je banik Citovat
Miss Scratch Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Koukam i na banik.-) ale stejnak je to jako plazi cutana.-))) Citovat
Miku Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 bohužel v poslední době je to utrpení pro oči Citovat
Miss Scratch Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Dik za vysvetleni ja proc ty moje oci tak casto trpej.-)))) Budu koukat na golf.-)) Citovat
Miss Scratch Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 http://fotbal.sport.cz/clanek/138085-factum-nejvice-fanousku-ve-fotbale-ma-sparta.html jen tak pro informaci.-)) Citovat
milne Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 to dosvědčuje, ža tady býval komouš kdekdo... Citovat
Guest Scratch Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 fandi cela praha, fandi cela praha :-) s komousema se jdi splachnout na hajzlik, nesnasim motani sportu a politiky, to by se v barcelone z toho museli posrat prominte, ze jsem sprosty Citovat
milne Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Co bych nemíchal. To je známé, že to byl prominentní klub. Ty jsi asi mladej kluk, co? Citovat
Miss Scratch Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 Tohle neni o mladi. Ale podle me vytahovat komouse z historie. Kazdej klub byl vetsinou spolecnej s nejakou stranou. At jsou to Spartani ci jini. Ale tady se jedna uplne o neco jineho. Fandim klubu a ne nejake strane, ktera ke klubu patri. takova byla doba. At se to nekomu zamlouvalo ci ne. Kdybych se clovek do toho dostal hloubs tak by se divil ne jen Spartan. A to mi verte mam na to docela dobrej zdroj. Citovat
Guest Scratch Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 Původně zaslal: Miss Scratch Tohle neni o mladi. Ale podle me vytahovat komouse z historie. Kazdej klub byl vetsinou spolecnej s nejakou stranou. At jsou to Spartani ci jini. Ale tady se jedna uplne o neco jineho. Fandim klubu a ne nejake strane, ktera ke klubu patri. takova byla doba. At se to nekomu zamlouvalo ci ne. Kdybych se clovek do toho dostal hloubs tak by se divil ne jen Spartan. A to mi verte mam na to docela dobrej zdroj. rekla jsi to hezky, fandim klubu, jeho hracum, a kdo jej protahoval.... to je jako kdybych odesel z prace protoze skupina J&T kterou nesnasim protoze pokurvila Spartu, tak s nama koupila Zbrojovku a budu s nima kooperovat.... Citovat
OK406 Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 Vše je jen a jen o penězích!! Dneska už hráči nehrají ,,srdcem\" ale podle toho, kolik mají na kontě = co dostanou!! A je jim úplně jedno, za koho hrají. A to, že dříve byla pro ně čest míti na hrudi ,,lvíčka\", tak dneska si hrajou na primadony a myslí si co nejsou!! Inu čest a reprezentace jim nic neříká !! Však to taky tak v našem fotbale vypadá !! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.