Yeah Posted September 14, 2002 Share Posted September 14, 2002 Ahoj, mam P309, 1360 ccm, benzin, jednobod. vstrik, rocnik 91 nebo 92. Mam problemek - chcipe mi na volnobeh, jak sundam nohu z plynu, treba i pri podrazeni, zdechne jak mrtvola. To samy, kdyz jedu, mam vysokej kvalt-treba 5-a maly otacky. Zase zdechne, ale jak to jede, tak to zase chytne-rozvodak tohle miluje. V tu chvili se mi rozsviti nejaka oranzova kontrolka, je v ni "K".Svicky, kabely, apod. blbosti jsem vymenil. Jo a jeste neco. Kolisaj mi otacky na volnobeh a koukal jsem pod kapotu, je tam nejakej pist(je pod lankem plynu) a ten nepravidelne cuka sem a tam. Vymena tech mikrospinacu na snimaci polohy klapky nepomohla. PROSIM POMOC. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaris Posted September 14, 2002 Share Posted September 14, 2002 Cau-mel jsem podobny problem.Mam sice 405 1.6 ale princip by mel byt stejny.Nad chladicem mam takove cidlo ve tvaru trojuhelniku.Jde tam kabel a hadice od strikacky do ktere jde tlak.Cidlo jsem vymenil a uz to nechcipalo.Treba mas i prasklou nakou tlakovou hadici.Tak to skus.Preju mnoho stesti. [Editováno 9/14/02 Jaris] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted September 14, 2002 Share Posted September 14, 2002 Jaris: kolik to cidlo stoji? (predpokladam, zes ho menil za nove a ne za ojete) [Editováno 9/14/02 voštík] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlasta Posted September 14, 2002 Share Posted September 14, 2002 Voštiku já už ho kupoval taky na 1.6GRI a stalo 3200kc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlasta Posted September 14, 2002 Share Posted September 14, 2002 Jo abych nezapoměl jmenuje se to podtlaková regulace volnoběhu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted September 15, 2002 Share Posted September 15, 2002 Ty krááááávo to snad ti pežotáci nemyslí vážně!!!! Za takovou pi*ovinu?! přes 3 litry ?!!! HNUS!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts