Líby Odesláno 7. říjen 2008 Odesláno 7. říjen 2008 cau,potreboval bych poradit.mam 405ku benzin a nestartuje mi to nebo ani kdyz zapnu klicek tak se nerozsviti kontrolky Kdyz ale dam plus primo na baterii a z toho na starter a navic drzim klicek tak kontrolky sviti ale stejne to nenaskoci,nevite nekdo kde hledat zavadu moc diky:papa Citovat
Marselino Odesláno 7. říjen 2008 Odesláno 7. říjen 2008 Pokud Ti starter netočil ani při propojení z baterky, tak zkontroluj ukostření motoru ke karoserii a ukostření baterky. Pokud starter točil, bude zřejmě chyba ve spínacím relé starteru nebo ve spínací skřínce (tam kde strkáš klíček). Kontrola všech kontaktů na starteru a přívodních vodičů. Citovat
Líby Odesláno 7. říjen 2008 Autor Odesláno 7. říjen 2008 jo starter tocil,taky jsem myslel civku na starteru nebo spinacku ale jeste jsem to vevyndal,jinak v nicem jinym to nebude? Citovat
Líby Odesláno 7. říjen 2008 Autor Odesláno 7. říjen 2008 jeste jsem zapomnel neslo ani radio a nic jako by nesel proud z baterky ale kostra je dobra tak leda nejaka hlavni pojistka-nevite nekdo jestli tam je Citovat
Líby Odesláno 8. říjen 2008 Autor Odesláno 8. říjen 2008 cau tak uz je zavada odstranena,vypadl drat od baterky.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.