Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nemusis pristavovat nic...oni ti to poslu domov...vsetko im to robia stroje. maju na to program a na kazde auto matrice... cize neni potrebne tam chodit a premeriavat....

nahodis si to doma sam...

Původně zaslal: AnotherOne

Ako to bolo s výrobou, musel si auto pristaviť, alebo to vedia aj bez toho? Dával si si ich potom sám?

[upravil dne 6.10.2008 AnotherOne]

Odesláno
Původně zaslal: marisw

nemusis pristavovat nic...oni ti to poslu domov...vsetko im to robia stroje. maju na to program a na kazde auto matrice... cize neni potrebne tam chodit a premeriavat....

Ako to bolo s výrobou, musel si auto pristaviť, alebo to vedia aj bez toho? Dával si si ich potom sám?

Stránky majú dosť suché. Ako je to s výberom materiálu a vzoru? To asi treba osobne?

Odesláno
Původně zaslal: elton

Cena?

12 500,-

kolega ma PRESNE tuto kombinaciu len ich ma na focuse aj to lemovanie cervenou nitou ma to iste a bol tam osobne a stalo ho to 11 500 Sk,- aj s nasadenim /nasadenie 800sk/ takze az taky velky cenovy rozdiel medzi sk a cz korumani nieje :myslim

Odesláno

kolega si to objednaval do 307 break a strejdo do golfu...len tam zavolali...maly vybrany material z ich stranok a uz len upresnili co a ako...ale ako sa teraz pozeram na tu stranku tak sa od mojej poslednej navstevy zmenila...teraz su fakt ine ...dokopy na nich nic neni.... :myslim:myslim:myslim

Původně zaslal: marisw

Stránky majú dosť suché. Ako je to s výberom materiálu a vzoru? To asi treba osobne?

Odesláno

Jen jsem jim řekl jakou mám výbavu a oni zbytek už věděli. Montoval jsem si to sám.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...