hudy Odesláno 6. říjen 2008 Odesláno 6. říjen 2008 jj ty jsou super,kamos je ma v Oct II a je to parada Citovat
gasaxx Odesláno 6. říjen 2008 Odesláno 6. říjen 2008 Potahy který vypadají líp, než origo kožený sedačky.. Mazec, moc hezký...:-) ASi po něčem takovým taky poohlídnu... Citovat
kajvet Odesláno 6. říjen 2008 Odesláno 6. říjen 2008 já myslel,že je to kůže ... ale to by asi nebylo za 12.500,- Kč :-)) Citovat
AnotherOne Odesláno 6. říjen 2008 Odesláno 6. říjen 2008 Ako to bolo s výrobou, musel si auto pristaviť, alebo to vedia aj bez toho? Dával si si ich potom sám? [upravil dne 6.10.2008 AnotherOne] Citovat
marisw Odesláno 6. říjen 2008 Odesláno 6. říjen 2008 nemusis pristavovat nic...oni ti to poslu domov...vsetko im to robia stroje. maju na to program a na kazde auto matrice... cize neni potrebne tam chodit a premeriavat.... nahodis si to doma sam... Původně zaslal: AnotherOne Ako to bolo s výrobou, musel si auto pristaviť, alebo to vedia aj bez toho? Dával si si ich potom sám? [upravil dne 6.10.2008 AnotherOne] Citovat
AnotherOne Odesláno 6. říjen 2008 Odesláno 6. říjen 2008 Původně zaslal: marisw nemusis pristavovat nic...oni ti to poslu domov...vsetko im to robia stroje. maju na to program a na kazde auto matrice... cize neni potrebne tam chodit a premeriavat.... nahodis si to doma sam... Původně zaslal: AnotherOne Ako to bolo s výrobou, musel si auto pristaviť, alebo to vedia aj bez toho? Dával si si ich potom sám? [upravil dne 6.10.2008 AnotherOne] Stránky majú dosť suché. Ako je to s výberom materiálu a vzoru? To asi treba osobne? Citovat
robozv Odesláno 6. říjen 2008 Odesláno 6. říjen 2008 Původně zaslal: elton Původně zaslal: AnotherOne Cena? 12 500,- kolega ma PRESNE tuto kombinaciu len ich ma na focuse aj to lemovanie cervenou nitou ma to iste a bol tam osobne a stalo ho to 11 500 Sk,- aj s nasadenim /nasadenie 800sk/ takze az taky velky cenovy rozdiel medzi sk a cz korumani nieje Citovat
marisw Odesláno 6. říjen 2008 Odesláno 6. říjen 2008 kolega si to objednaval do 307 break a strejdo do golfu...len tam zavolali...maly vybrany material z ich stranok a uz len upresnili co a ako...ale ako sa teraz pozeram na tu stranku tak sa od mojej poslednej navstevy zmenila...teraz su fakt ine ...dokopy na nich nic neni.... :myslim:myslim Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: marisw nemusis pristavovat nic...oni ti to poslu domov...vsetko im to robia stroje. maju na to program a na kazde auto matrice... cize neni potrebne tam chodit a premeriavat.... nahodis si to doma sam... Původně zaslal: AnotherOne Ako to bolo s výrobou, musel si auto pristaviť, alebo to vedia aj bez toho? Dával si si ich potom sám? [upravil dne 6.10.2008 AnotherOne] Stránky majú dosť suché. Ako je to s výberom materiálu a vzoru? To asi treba osobne? Citovat
elton Odesláno 6. říjen 2008 Autor Odesláno 6. říjen 2008 Původně zaslal: AnotherOne Ako to bolo s výrobou, musel si auto pristaviť, alebo to vedia aj bez toho? Dával si si ich potom sám? [upravil dne 6.10.2008 AnotherOne] Jen jsem jim řekl jakou mám výbavu a oni zbytek už věděli. Montoval jsem si to sám. Citovat
elton Odesláno 6. říjen 2008 Autor Odesláno 6. říjen 2008 Na stránkách mají prd, ale poslali mi katalog a vzorky látek. Citovat
AnotherOne Odesláno 6. říjen 2008 Odesláno 6. říjen 2008 Vážne o tom uvažujem, stačí poslať mejl alebo zavolať o ten katalóg? Citovat
elton Odesláno 6. říjen 2008 Autor Odesláno 6. říjen 2008 Původně zaslal: AnotherOne Vážne o tom uvažujem, stačí poslať mejl alebo zavolať o ten katalóg? Lepší zavolat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.