Guest Scratch Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 nebo tam muzem nechat Johna, zlepsi se nam pomer Citovat
John Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Původně zaslal: Scratch nebo tam muzem nechat Johna, zlepsi se nam pomer Grrr... hraješ si s ohněm..... :D aby jsme tam nenechali tebe... a k tomu dali cedulku NEKRMIT Citovat
Guest Scratch Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 problem u me je, ze sezeru na co prijdu Citovat
Bohouš Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 ehm, můžou se tam ukázat i členové co se nepřidali ke sponzorskému daru ???? Že bychom se třeba někde trefili až si odbudete tu slávu :mrk:mrk Citovat
MirasCC Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Ukázat se samozřejmě může kdokoliv. Akorát ti, co nepřispěli na lva, při následné návštěvě hospůdky platí útratu Citovat
Guest Scratch Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 uz zase hospoda, ja z toho nevyjdu Citovat
John Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Původně zaslal: Scratch uz zase hospoda, ja z toho nevyjdu Ale tady se pije nealko..... :D Citovat
Guest Scratch Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 to jsem v ohrade videl, to vase nealko Citovat
John Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Původně zaslal: Scratch to jsem v ohrade videl, to vase nealko Nááhodou jáá měl nealko PIVO Citovat
Miss Scratch Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Původně zaslal: John Původně zaslal: Scratch to jsem v ohrade videl, to vase nealko Nááhodou jáá měl nealko PIVO Nehadejte se.-))) ty uz taky vdis nealko uplne vsude.-))) hlavne v tom tvem nealku bylo nejak moc alko.-)) i navigator musi bejt strizlivej.-)))) Citovat
John Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Původně zaslal: Miss Scratch Původně zaslal: John Původně zaslal: Scratch to jsem v ohrade videl, to vase nealko Nááhodou jáá měl nealko PIVO Nehadejte se.-))) ty uz taky vdis nealko uplne vsude.-))) hlavne v tom tvem nealku bylo nejak moc alko.-)) i navigator musi bejt strizlivej.-)))) Zlobíš.... a konec Citovat
Bohouš Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 OK, takže pokud se nestane nic nedpředpokládaného, tak bychom dorazili také s vlkodlakem......má to tam rád. Jinak v Ohradě měl John pouze jednu desítku - jako pivo :mrk Citovat
John Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Původně zaslal: Bohouš Jinak v Ohradě měl John pouze jednu desítku - jako pivo :mrk Díky za podporu...tady každej ze mě dělá alkoholika, že piju jedno za druhým Citovat
jarajarda Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Původně zaslal: Miss Scratch Původně zaslal: John Původně zaslal: Scratch to jsem v ohrade videl, to vase nealko Nááhodou jáá měl nealko PIVO Nehadejte se.-))) ty uz taky vdis nealko uplne vsude.-))) hlavne v tom tvem nealku bylo nejak moc alko.-)) i navigator musi bejt strizlivej.-)))) No a jak Scratchovi, vezmou s sebou Arven? A Medvěda za Lva měnit nebudeme a opačně taky ne :D:D Citovat
Guest Scratch Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Miss Scratch Původně zaslal: John Původně zaslal: Scratch to jsem v ohrade videl, to vase nealko Nááhodou jáá měl nealko PIVO Nehadejte se.-))) ty uz taky vdis nealko uplne vsude.-))) hlavne v tom tvem nealku bylo nejak moc alko.-)) i navigator musi bejt strizlivej.-)))) No a jak Scratchovi, vezmou s sebou Arven? A Medvěda za Lva měnit nebudeme a opačně taky ne :D:D vem si klacek Citovat
Miss Scratch Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Původně zaslal: Scratch Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Miss Scratch Původně zaslal: John Původně zaslal: Scratch to jsem v ohrade videl, to vase nealko Nááhodou jáá měl nealko PIVO Nehadejte se.-))) ty uz taky vdis nealko uplne vsude.-))) hlavne v tom tvem nealku bylo nejak moc alko.-)) i navigator musi bejt strizlivej.-)))) No a jak Scratchovi, vezmou s sebou Arven? A Medvěda za Lva měnit nebudeme a opačně taky ne :D:D vem si klacek ne radnou vetvicku.-)) klacek.-)) polena uz nece.-) Citovat
Vvitty Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 objevit se tam muze kdokoliv, i vstupnym se prispiva na zviratka stejne tam zadnou extra slavu neplanujeme, spis se zajit na lvicka podivat, kdyz uz ho teda jako krmime jo a bacha, nealko je drazsi nez pivo Citovat
Lucca Odesláno 12. říjen 2008 Odesláno 12. říjen 2008 Já se také přijdu podívat a budem 1+1=2 Citovat
paul jane Odesláno 12. říjen 2008 Odesláno 12. říjen 2008 Ja asi take prijedu take s celou rodinkou. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.