Jindras Odesláno 11. říjen 2008 Odesláno 11. říjen 2008 Nojo no,,větší bat vybiji za déle,ale dél ji bude alternátor dobíjet do plna,asi tak tuhle teorii,kterou jsem slyšel autor myslel,třeba si vzpomenu na típka,co měl ve škoda 120-autobaterii z náklaďáku-vzadu za sedačkami-tak ten alternátor musel jet furt-žádný hlupák mi to neříkal,tak kde k tomu přišel nevím!!! Citovat
budvar Odesláno 11. říjen 2008 Odesláno 11. říjen 2008 No Jindras to myslel určo dobře, nicméně hlášky typu, že se altík \"namaká\" moc když je tam velká baterka sou přesně z těch, který když sem začínal s Pežotem mě akorát tak dělali maglajz v hlavě... \"Ježišmarjá aby mě nezhořel ten altec, kdyžby ta 77Ah na tu mou 405tku byla moc...\" Altík dává svůj proud v určitých úrovních podle toho jak jede motor, a co je tam za baterku ho nezajímá - když by byla teoreticky mooooooooooooooooc velká než alternátor utáhne tak jí nestačí nabít pořádně a je to v čudu, ale rozhodně se nenamaká... Je to flegmatilk tenhle alternátor Nejlepší je mít maximální možnou co dokáže alternátor nabit, kvalitní a má člověk rezervy na častý starty, zaplý světla občas když by třeba potřeboval bez zaplýho motoru, pro muziku v káře a podobně. Pro normální ježdění kór u benzínu zvlášť když člověk nemá v autě skoro nic krom rádia je velká baterka s max. kapacitou vzhledem k autu ovšem zbytečná Citovat
vendelinek Odesláno 11. říjen 2008 Odesláno 11. říjen 2008 Původně zaslal: budvar No Jindras to myslel určo dobře, nicméně hlášky typu, že se altík \"namaká\" moc když je tam velká baterka sou přesně z těch, který když sem začínal s Pežotem mě akorát tak dělali maglajz v hlavě... \"Ježišmarjá aby mě nezhořel ten altec, kdyžby ta 77Ah na tu mou 405tku byla moc...\" Altík dává svůj proud v určitých úrovních podle toho jak jede motor, a co je tam za baterku ho nezajímá - když by byla teoreticky mooooooooooooooooc velká než alternátor utáhne tak jí nestačí nabít pořádně a je to v čudu, ale rozhodně se nenamaká... Je to flegmatilk tenhle alternátor Nejlepší je mít maximální možnou co dokáže alternátor nabit, kvalitní a má člověk rezervy na častý starty, zaplý světla občas když by třeba potřeboval bez zaplýho motoru, pro muziku v káře a podobně. Pro normální ježdění kór u benzínu zvlášť když člověk nemá v autě skoro nic krom rádia je velká baterka s max. kapacitou vzhledem k autu ovšem zbytečná Naprosto s tebou souhlasim,altík dá to co může a na to stačí klasická baterie pro ten kterej vůz je určená kapacita,je lepší že se pravidelně doplnuje altíkem,než aby velkou baterii nedobíjel do plna ,pak ta baterie víc trpí Citovat
dolly1010 Odesláno 11. říjen 2008 Odesláno 11. říjen 2008 Koukal jsem do auta P306 ST 1.4benzín a mám tam 55Ah Citovat
dano7777 Odesláno 12. říjen 2008 Odesláno 12. říjen 2008 ak by som ti mal poradit tak akuma mam dobre skusenosti mam hu v aute uz 5 rokov a zidny problem a v traktore ma uz taha 9 rok a bez chiby Citovat
vendelinek Odesláno 12. říjen 2008 Odesláno 12. říjen 2008 Původně zaslal: dano7777 ak by som ti mal poradit tak akuma mam dobre skusenosti mam hu v aute uz 5 rokov a zidny problem a v traktore ma uz taha 9 rok a bez chiby Taky záleží na jakej výrobek narazíš,tadleta je třeba:superová takyse dá koupit taková,že ti vydrží chvilku a deš jí reklamovat,nebo vydrží třeba jen 3roky a s tim nic nenaděláš [upravil dne 12.10.2008 vendi.stejskal] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.