Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

podle tvaru dír bych řekl že to jsou plechy z 307 převařený.

vždycky se mi libili víc převařený plechy než alu. kdybych sehnal 17\" plechy s roztečí 4x108 a pak člověka kterej by to kvalitně převařil tak bych alu neměl.

Odesláno

prevaraky jsem na 120ce a vypadaly fakt lip nez lecktery litaky.

A hl na 120cu davat litaky je fakt trochu moc.

Na 306tku jsem taky zvolil 15tky plechy ze 406tky. Sice nejsou prevareny, ale me to zatim takhle staci. Sehnal jsem z kulatejma dirama..Litaky jsem zadny nevybral (roz. za rozumnou cenu)

Odesláno
Původně zaslal: a.l.k.a

A hl na 120cu davat litaky je fakt trochu moc.

proč? ja na 120 měl alu origa apolla;)

a co teprve ARCčka nebo kříže. to byly aspon kola.

[upravil dne 14.6.2009 čakom]

Odesláno
Původně zaslal: marko306

len tak pre zaujimavost. 306 s manualnymi prednymi oknami. Ja som to este nevidel a ak to tu uz bolo tak soráč:roll

Ja sem jich videl celkom slusnou prdel ... Co je na tom ?

Dokonce to maly takhle i nejake rally verze, s tym 2.0 S16kovym motorem, max bez vybavi s veslovacimi prednimy okny ...

O starsich modelech ani nehovorim, mali ich napr este byvale SLOVENSKE TELEKOMUNIKACIE, mali stare modeli modrych sedanov 306, skoro vsetky mali veslovacky :)

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Ja sem jich videl celkom slusnou prdel ... Co je na tom ?

Dokonce to maly takhle i nejake rally verze, s tym 2.0 S16kovym motorem, max bez vybavi s veslovacimi prednimy okny ...

O starsich modelech ani nehovorim, mali ich napr este byvale SLOVENSKE TELEKOMUNIKACIE, mali stare modeli modrych sedanov 306, skoro vsetky mali veslovacky :)

old modely s ručným sťahovaním so videl ja aj 2prdele a new model prvý krát. Kua, ty si strašný rypák volajakedy:D:D
Odesláno
Původně zaslal: čakom

ty kola mají něco do sebe

ty plechotrony jsou geniální...

jen mi není jasny jestly jen otočí střed a přivaří zpět nebo dají širší disk... Když na tom má tak pěkný A

Odesláno
Původně zaslal: MALE FROG

ty plechotrony jsou geniální...

jen mi není jasny jestly jen otočí střed a přivaří zpět nebo dají širší disk... Když na tom má tak pěkný A

asi záleží kdo to děla.

co jsem tak hledal na netu tak jsem našel že odříznou venkovni limec a navaří tam pasovinu a pak zas ten limec

koukni sem http://forum.corsaclub.cz/viewtopic.php?t=2908&sid=53bac8935a08758c155e4879e79ee002

[upravil dne 9.7.2009 čakom]

Odesláno

hm vypadá to zajímavě díky za odkaz...

já sem viděl plechotrony, že měly střed škoda 120 a límec z nějakýho transportéra...

Ale tohle by bylo levnější rešení:potlesk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...