pug Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 no ja praveze nebudem lakovat lebo kvalitne nalakovat plasty (aj ked su to len male kryty v moto priestore) vyjde zrovanatelne alebo aj viac ako kupit nove v Peugeote. kryt zapalovacich modulov medzi ventilove vika: 20EUR, ale kryt poistiek len 4EUR, kryt baterky cca 8 EUR... Citovat
pug Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 moj styl, mnam: http://www.webfluid.co.uk/gti6.html perfekcionisticky zrestaurovane podovozkove diely, motor v lepsom ako new stave opticky aj funkcne Citovat
306gti6 Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 Ja tie plasty v motore dam potiahnut karbonom+prelakovat a sanie+kryt hlavy vylestit ale uvydim ci to este pojde:myslim Citovat
pug Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 Původně zaslal: 306gti6 Ja tie plasty v motore dam potiahnut karbonom+prelakovat a sanie+kryt hlavy vylestit ale uvydim ci to este pojde:myslim vedia to urobit pekne? co to tak vyjde dat urobit? ale musi to drzat aj v teple co je pod kapotou v lete a ziadne bublinky a spickova folia. ja uz mam plasty ciastocne nahodene. ale motor teda moc cisty neni, uz sa neviem dockat jari Citovat
306gti6 Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 Ja budem davat karbonovat kry na baterku,kryt na riadiac.jednotku+kryt hlavy vsetko je original prelakovany karbon ziadne nalepky cena pocitam ze do 30euro:super Citovat
Béďa Odesláno 2. březen 2009 Autor Odesláno 2. březen 2009 to by me taky zajimalo, kde ze se to dela?? Citovat
306gti6 Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 Roby to jeden chalan zo Senice cca.15km od Hodonina;) Citovat
306gti6 Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 Nema ziadnu www aspon myslim este sa popitam:super Citovat
Béďa Odesláno 2. březen 2009 Autor Odesláno 2. březen 2009 skoda, no kdyby se ti podarilo neco sehnat nebo mels nejake fotky jeho prace tak dej vedet.. Citovat
pug Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 do pusky si nevedel napisat skor:-) alebo som sa ta mal opytat ved si to hovoril, len som myslel z eto je ofoliovan enie real carbon. sakris nemusel som dat 35EUR za nove plasty. ale ak to robi za taku cenu tak mam urcite zaujem. Mma inak k disopizcii sadu mojich povodnych plastov pre neho ako kopyto aby mohol podla toho vyrobit. alebo uz formu na to ma vyrobenu? Citovat
Béďa Odesláno 3. březen 2009 Autor Odesláno 3. březen 2009 pokud by jste do toho sli nejak hromadne tak bych se k vam klidne pridal.. teda jestli by vam to nevadilo.. Citovat
306gti6 Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Ako tak citam tak ste to zle pochopili!!!On to len pokarbonuje to je,ze zoberie povodne plasty nane nanesie karbonove vlakno a potom to prelakuje a je hotovo:P:D:D Citovat
Béďa Odesláno 3. březen 2009 Autor Odesláno 3. březen 2009 pochopil jsem to, az budes vedet trosku vic co a za kolik a nejakej kontakt na toho chlapka tak dej vedet.. nebo kdy ty to budes nechavat delat?? Citovat
AKCZ Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Ja to rikam furt ze 306ce bila slusi A ted si to prelouskejte na tom svetlym pozadi Citovat
čakom Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: AKCZ Ja to rikam furt ze 306ce bila slusi A ted si to prelouskejte na tom svetlym pozadi ja mám modrý pozadí:P:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.