Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

no ja praveze nebudem lakovat lebo kvalitne nalakovat plasty (aj ked su to len male kryty v moto priestore) vyjde zrovanatelne alebo aj viac ako kupit nove v Peugeote. kryt zapalovacich modulov medzi ventilove vika: 20EUR, ale kryt poistiek len 4EUR, kryt baterky cca 8 EUR...

Odesláno
Původně zaslal: 306gti6

Ja tie plasty v motore dam potiahnut karbonom+prelakovat a sanie+kryt hlavy vylestit ale uvydim ci to este pojde:myslim

vedia to urobit pekne? co to tak vyjde dat urobit? ale musi to drzat aj v teple co je pod kapotou v lete a ziadne bublinky a spickova folia. ja uz mam plasty ciastocne nahodene. ale motor teda moc cisty neni, uz sa neviem dockat jari

Odesláno

do pusky si nevedel napisat skor:-) alebo som sa ta mal opytat ved si to hovoril, len som myslel z eto je ofoliovan enie real carbon. sakris nemusel som dat 35EUR za nove plasty. ale ak to robi za taku cenu tak mam urcite zaujem. Mma inak k disopizcii sadu mojich povodnych plastov pre neho ako kopyto aby mohol podla toho vyrobit. alebo uz formu na to ma vyrobenu?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...