Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: meldal

taky bych do toho sel, ale neverim, ze by ta barva drzela a ja to vubec dokazal hezky striknout....

nemas tam co na tom pokazit...... das dole zadne svetlo oblepis lakernickou paskou miesta ktore nechces zastriekat a hotovo.

Odesláno
Původně zaslal: meldal

Diky, ale neverim, ze bych to nastrikal tak, ze by to nebylo z blizka flekaty...ale asi to risknu...;)

Proč by to mělo být flekate ? když to budeš prášit ve stejných vrstvách a ze stejné dálky :bacha

Odesláno
Původně zaslal: chechet

jsem si ted projel vsechny fotky a muj zaver je, ze 306tky s Cyclone rafkama vypadaji jednoznacne nejlepe. i s tema 17\". zkratka byly pro ne stvoreny :super

jj, cyclony jim moc slusej at uz 15\" nebo 17\".. :)

Odesláno
Původně zaslal: Andreww

306 je krásná od přírody, ale přece nebudeme jezdit všichni ve stejných:D

Tak každý má jiný vkus, mě se prostě líbí tak jak je a podle mne je zvěrstvo na to nacpat zadní tuningový světla (to si prosím neber nijak osobně, když je máš, beru že se Ti to líbí a nevymlouvám Ti to :super, to myslím povšechně, protože ty pofaceliftový se mi moc líběj a nedělal bych žádný změny) a podobný zásahy do vzhledu auta.. Nutno říct, že některý změny interiérů, respektive barev čalounění jsou moc povedený :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...