Dave405 Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 Původně zaslal: Majar Původně zaslal: Dave405 Majar: nechápu, co tím myslíš. Chtěl jsem zde ukázat, že je třeba sledovat technické listy, neb na tom co jsem zde zveřejnil je jasné, že Mogul nemůže konkurovat Totalu, neboť za stejnou cenu člověk dostane podstatně kvalitnější olej. Chce to ale trochu nastudovat něco o těch parametrech, které dělají olej olejem.. Nezlob se ale ten rozdíl snad není tak velký?! Tak jo no, v tom případě Ti bude stačit i to Tesco Citovat
jarinek Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 Původně zaslal: Dave405 Majar: nechápu, co tím myslíš. Chtěl jsem zde ukázat, že je třeba sledovat technické listy, neb na tom co jsem zde zveřejnil je jasné, že Mogul nemůže konkurovat Totalu, neboť za stejnou cenu člověk dostane podstatně kvalitnější olej. Chce to ale trochu nastudovat něco o těch parametrech, které dělají olej olejem.. Snad trochu málo na posouzení, tyto informace seženeš v int. obchodů u každého výrobku, ale bohužel to zas až tak nevypovídá o kvalitě výrobku. Citovat
Marlin Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 ted sem nejaky mogul kupoval, ale me je jednoc o to je, hlavne ze to je 10-W40, protoze pry me spotrebe oleje to je jedno Citovat
Majar Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 Původně zaslal: Dave405 Původně zaslal: Majar Původně zaslal: Dave405 Majar: nechápu, co tím myslíš. Chtěl jsem zde ukázat, že je třeba sledovat technické listy, neb na tom co jsem zde zveřejnil je jasné, že Mogul nemůže konkurovat Totalu, neboť za stejnou cenu člověk dostane podstatně kvalitnější olej. Chce to ale trochu nastudovat něco o těch parametrech, které dělají olej olejem.. Nezlob se ale ten rozdíl snad není tak velký?! Tak jo no, v tom případě Ti bude stačit i to Tesco Přeháníš.I když i tesco může být český výrobek!:super Citovat
Dave405 Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 Původně zaslal: jarinek Původně zaslal: Dave405 Majar: nechápu, co tím myslíš. Chtěl jsem zde ukázat, že je třeba sledovat technické listy, neb na tom co jsem zde zveřejnil je jasné, že Mogul nemůže konkurovat Totalu, neboť za stejnou cenu člověk dostane podstatně kvalitnější olej. Chce to ale trochu nastudovat něco o těch parametrech, které dělají olej olejem.. Snad trochu málo na posouzení, tyto informace seženeš v int. obchodů u každého výrobku, ale bohužel to zas až tak nevypovídá o kvalitě výrobku. Já bych jen dodal, že informace uváděné běžně na samotných výrobcích bývají často zavádějící a nepřesné. Lépe je stáhnout si technické listy z oficiálních stránek, kde by se měly tyto nepřesnosti minimalizovat. A konkrétně u těch olejů, pokud kvalitu oleje neurčuje viskozitní index, bod vzplanutí, tuhnutí a podobně, tak co tedy? Citovat
jarinek Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 http://www.oleje.cz/index.php?left=main&page=zajimavosti_komentare Citovat
Guest Scratch Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 mogul je jeden z nejlepsich oleju a i vyrobci castrol apod. pouzivaji slozky z nej, pred 1/4 rokem jsem tu psal docela dlouhy clanek o mogulu kolin a Paramu Pardubice Citovat
jarinek Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 Původně zaslal: Scratch mogul je jeden z nejlepsich oleju a i vyrobci castrol apod. pouzivaji slozky z nej, pred 1/4 rokem jsem tu psal docela dlouhy clanek o mogulu kolin a Paramu Pardubice .... v časáku Autodiesel. Citovat
Dave405 Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 Původně zaslal: Scratch mogul je jeden z nejlepsich oleju a i vyrobci castrol apod. pouzivaji slozky z nej, pred 1/4 rokem jsem tu psal docela dlouhy clanek o mogulu kolin a Paramu Pardubice No, je třeba si uvědomit fakt, že na světě je jen pár výrobců základových olejů a výrobců aditiv a z těchto dvou složek se pak vytvoří koncový produkt. Takže rčení, že Castrol používá složky z Mogulu je mimo mísu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.