Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Majar

Původně zaslal: Dave405

Majar: nechápu, co tím myslíš. Chtěl jsem zde ukázat, že je třeba sledovat technické listy, neb na tom co jsem zde zveřejnil je jasné, že Mogul nemůže konkurovat Totalu, neboť za stejnou cenu člověk dostane podstatně kvalitnější olej. Chce to ale trochu nastudovat něco o těch parametrech, které dělají olej olejem..

Nezlob se ale ten rozdíl snad není tak velký?!

Tak jo no, v tom případě Ti bude stačit i to Tesco :D:aut

Odesláno

Majar: nechápu, co tím myslíš. Chtěl jsem zde ukázat, že je třeba sledovat technické listy, neb na tom co jsem zde zveřejnil je jasné, že Mogul nemůže konkurovat Totalu, neboť za stejnou cenu člověk dostane podstatně kvalitnější olej. Chce to ale trochu nastudovat něco o těch parametrech, které dělají olej olejem..

Snad trochu málo na posouzení, tyto informace seženeš v int. obchodů u každého výrobku, ale bohužel to zas až tak nevypovídá o kvalitě výrobku.

Odesláno

Původně zaslal: Majar

Nezlob se ale ten rozdíl snad není tak velký?!

Tak jo no, v tom případě Ti bude stačit i to Tesco :D:aut

Přeháníš.I když i tesco může být český výrobek!:mrk:super
Odesláno
Původně zaslal: jarinek

Snad trochu málo na posouzení, tyto informace seženeš v int. obchodů u každého výrobku, ale bohužel to zas až tak nevypovídá o kvalitě výrobku.

Já bych jen dodal, že informace uváděné běžně na samotných výrobcích bývají často zavádějící a nepřesné. Lépe je stáhnout si technické listy z oficiálních stránek, kde by se měly tyto nepřesnosti minimalizovat. A konkrétně u těch olejů, pokud kvalitu oleje neurčuje viskozitní index, bod vzplanutí, tuhnutí a podobně, tak co tedy?

Odesláno

mogul je jeden z nejlepsich oleju a i vyrobci castrol apod. pouzivaji slozky z nej, pred 1/4 rokem jsem tu psal docela dlouhy clanek o mogulu kolin a Paramu Pardubice

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

mogul je jeden z nejlepsich oleju a i vyrobci castrol apod. pouzivaji slozky z nej, pred 1/4 rokem jsem tu psal docela dlouhy clanek o mogulu kolin a Paramu Pardubice

.... v časáku Autodiesel.

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

No, je třeba si uvědomit fakt, že na světě je jen pár výrobců základových olejů a výrobců aditiv a z těchto dvou složek se pak vytvoří koncový produkt. Takže rčení, že Castrol používá složky z Mogulu je mimo mísu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...