Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

mám 306 kombika rv. 2001. Dělám si muziku a v kufru mám bassák. Potřebuju k němu dotáhnout (+) z baterky, ale narazil jsem na překážku. Z kokpitu se nemůžu jakkoli dostat k baterce. Táhl jsem to na straně řidiče, ale skončil jsem v kokpitu. Dál netušim kudy. Koukal jsem, že orig kabely vedou podle blatníků, ale nepodařilo se mi to tam nikde protáhnout. Nemáte s tím někdo zkušenost?

Díky

[upravil dne 4.10.2008 Radecheck]

Odesláno
Původně zaslal: Radecheck

Ahoj,

mám 306 kombika rv. 2001. Dělám si muziku a v kufru mám bassák. Potřebuju k němu dotáhnout (+) z baterky, ale narazil jsem na překážku. Z kokpitu se nemůžu jakkoli dostat k baterce. Táhl jsem to na straně řidiče, ale skončil jsem v kokpitu. Dál netušim kudy. Koukal jsem, že orig kabely vedou podle blatníků, ale nepodařilo se mi to tam nikde protáhnout. Nemáte s tím někdo zkušenost?

Díky

[upravil dne 4.10.2008 Radecheck]

posledni varianta je vrtání do přepažky k motoru , tak to dopadlo u mne .

Odesláno

Ve 306 je díra do motorového prostoru nad sloupkem řízení,přišel jsem na ní náhodou,ale je to docela o ruce se tam dostat,ten držák na tyč řízení je dost ostrej,měl jsem docela slušně pořezaný ruce,než jsem tam ten kabel dostal,je tam gumová ucpávka,kterou propíchneš a nacpeš tam kabel,ale 306 už nemám,takže nemůžu ani udělat fotku,kde to přesně je.

Odesláno

moj prispevok ti velmi nepomoze ale.. :P

ked sme doviezli auto tak ked som dvihol zadne sedacky tak bola pod nimi kopa kablov.. okrem ineho aj cinch, tak doslo mi ze niekto tam mal pred tym daco.. a kable boli vedene pod kobercom vlavo, a niekde ako mas tu packu na otvaranie kapoty, tak niekde v okoli toho to islo dnu, a potom volakde ponad lave predne koleso, az ku baterke..

bohuzial vobec neviem ci to bolo vrtane alebo nie ale von sa to tahalo straaasne tazko

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Původně zaslal: Radecheck

Kam byste to zhruba vrtnuli vy ??

mám to vedle lanka plynu

Přesně tam jsem i já našel místo, kam bych to chtěl vtrnout, ale měl jsem strach, abych tím něco nezmrskal. Takže to takhle udělám. Díkes ;)

Odesláno
Původně zaslal: PnR

moj prispevok ti velmi nepomoze ale.. :P

ked sme doviezli auto tak ked som dvihol zadne sedacky tak bola pod nimi kopa kablov.. okrem ineho aj cinch, tak doslo mi ze niekto tam mal pred tym daco.. a kable boli vedene pod kobercom vlavo, a niekde ako mas tu packu na otvaranie kapoty, tak niekde v okoli toho to islo dnu, a potom volakde ponad lave predne koleso, az ku baterke..

bohuzial vobec neviem ci to bolo vrtane alebo nie ale von sa to tahalo straaasne tazko

JJ přesně tudy jsem koukal, že je vedená i část originální kabeláže. Levym přednim blatnikem nad podběhem. Bohužel jsem se tam za boha nemohl dostat a protáhnout t tam. Musel bych rozebrat půl auta a při mojí manuální zručnosti by to mohl bejt konec jednoho pěknýho Pažouta :) Vrtnu to vedle toho plynovýho lanka. TO snad bude nejlepší. Díkes

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...