Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chtěl bych se vás zeptat, jestli někdo nemáte podobný problém jako se stal mě. Koupil jsem si mračitka a nechal nastříkat, ale je tu menší problém že nepasujou úplně přesně na světla...kousek chybí aby byly pevně uchyceny. Jestli nejdou nějak roztáhnout, nahřát nebo tak něco... děkuji za možná řešení :roll

Odesláno
Původně zaslal: beckham-

Ptž sem si to nepřipouštěl že by to nemuselo být přesné ... Díky za odpověď. Už takhle mě to stálo přes litr .. si šáhnu zas do kapsy:roll

Tak je zahod a ušetříš. Stejně je to na nic.

Odesláno

No,ono občas mračítka vypadají dobře,ale jak na kterým autě.Jinak nahřát a dotvarovat se nechají jen když je to dobrej plast a máš pevný nervy,ale myslím že ten lak ti popraská při zahřátí.Musel by jsi hodně opartně....tak hodně zdaru

Odesláno

taktak, vsechny tuning dily se dopasovavaji, lak je vzdy az to posledni

Odesláno
Původně zaslal: Whitetiger

skus ich na svetla prilepis PU lepidlom- to je pruzne tak to bude držat. ja som to tak robil ked som ich mal.

pu se za chvili odtrhne, pujde ti pod to vzduch a bude tam sileny tlak..

ja mel mracitka dopasovany, prilepeny a ve 180 mi jedno ulitlo, tak jsem z fava strhnul i to druhe a bylo po ptakach

[upravil dne 3/10/2008 Scratch]

Odesláno

No,ale on to nepotřebuje nalepit.Jemu to nesedí a musí to nějakým způsobem dopasovat.Jinak na lepení jsem používal vždy tzv Tekuté Hřebíky.To pak neurve ani pubertální vandal:P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...