dolly1010 Odesláno 2. říjen 2008 Odesláno 2. říjen 2008 Chci se jen zeptat : když odemknete/zamknete auto pomocí dálkového ovládání, zablikaj blinkry jak to děla u ostatních aut, nebo ne? U mě P306 to nedělá, tak bych chtěl vědět jestli to má dělat nebo ne. Že bych si vyrobil nějakej obvod aby to při odemknutí 2x bliklo výstražnejma světlama Citovat
oni Odesláno 2. říjen 2008 Odesláno 2. říjen 2008 pokud mas radio (radioklic),tak by blikat melo,pokud pouze infra,tak neblika... Citovat
rolis7 Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 Radio- bliká, infra-nebliká. Máme doma oba typy, takže viem presne:roker. Citovat
tiburtius Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 presne tak ja mám infra a nebliká. Kúp si alarm a ten vieš tak napojiť aby ti blinkre blikali Citovat
klm16 Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 presne takto som to robil aj ja... kupil som vystrelovaci kluc od FX, napojil som ho na smerovky a teraz presne vidim kedy sa mi auto odomkne a zamkne :-) + vyhoda ze to funguje na avela vacsi dosah ako infra... Citovat
tiburtius Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 Původně zaslal: klm16 presne takto som to robil aj ja... kupil som vystrelovaci kluc od FX, napojil som ho na smerovky a teraz presne vidim kedy sa mi auto odomkne a zamkne :-) + vyhoda ze to funguje na avela vacsi dosah ako infra... kolko ťa vyšla celá vecička a kde si to kupoval? Citovat
klm16 Odesláno 4. říjen 2008 Odesláno 4. říjen 2008 http://www.peugeot-club.cz/forum/viewthread.php?tid=41367 tu som to kupoval, cena 800 ceskych + postovne... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.