Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hlavni je ze A6 je predokolka nebo Quattro , BMW 5 je bud zadokolka a nebo X(ale tech je poskromno)

A ted ktery rocnik (neni A6 jako A6) prvni rocniky jsou dobre jen vice ziznive (2,8) to radeji 2,6, v dieslu 1,9 nicmoc to nejede a Quattro moc neni (jestli vubec bylo ) 2,5 je dobre hodne dobre prohlidnou (ma hodne najete a odchazi vacka) ,jinak se to kazi ja jake koliv jine auto .

Jinak A6 mel hodne dlouho clen Destiny .

BMW na servis je jeste drahsi nez Audi (dle meho nazoru ) a je to to tvrdsi nez A6 , tim u BMW konci ma skusenost.

Odesláno

viezol som sa v a6 kombiku, 3.0td, 3 bicykle na streche tipol by som to ze po dialniciach bolo 70% cesty, a sli sme zhruba 150-160 a spotreba 8.5 litra priblizne

zvezenie bolo vcelku pohodlne (sedel som vzadu) ale moze to byt tym ze mal vzduchove tlmenie..

inak na audinach mi velmi vadi ta zlozitost ovladania vsetkeho.. ladenie radia, alebo uz len obycajne nastavenie vetrania a klimy.. ale to asi pri 2000-1 este nebolo :P

a tiez som sa viezol v bmw 5 ale to len chvilku, myslim trojliter naftak automat.. o dost luxusnejsie (mal tam cerveno bielu kozu) ale v zadu troska menej miesta na nohy..

ked sme sli na lyzovacku tak otec na mondeu 85kw nemal problem bavorakom odist..

[upravil dne 4.10.2008 PnR]

Odesláno

U mě je to asi jasné, k čemu se přikloním (ikdyž mne už pěkně vypekla). Rozhodně si myslím, že výběr mezi A6 a 5kou bych volil podle designu. Prostě co by se mi líbilo víc, to bych koupil. Zbytek je asi jedno. Pokud chceš nové auto, vyjde to skoro na stejno a pokud chceš ojeté BMW nebo AUDI, strašně záleží, jak se k němu původní majitel choval.

Takže když budou všichni tvrdit, že 5ka je lepší, než A6 a ty jí koupíš od nějakého blba, který se k ní neuměl chovat, máš na průser zaděláno. Stejně to platí i obráceně. Takže osobně bych si vybral A6, protože se mi líbí ve verzi combi víc a zbytek bych pustil z hlavy. Pokud lovíš v těchto vodách, musíš na provoz a servít mít prachy. Tak markantní rozdíl v cenách dílů a servisu není, abych si vybral auto, které se mi líbí méně. Tolik můj názor.

Odesláno

:xvulmuj sen je volvo XC90...treba se zadari:) verim jim hlavne v bezpecnosti... audi nebo bmw..nevim, fakt nevim takhle od pocitace, musela bych se projet;)

[upravil dne 8/10/08 permonik7]

Odesláno

Pro mě osobně by pětka taky byla jasná volba, i když si dokážu představit, že A6 je zas jasná volba pro člověka, kterému řízení nic neříká, jezdí spíš pomaleji (hlavně zatáčky) a chce mít pohodlí a dostatek prostoru.

Třílitr v naftě je úžasnej motor, hlavně ten novější (silnější), i když i ten starší jede parádně a na to, jak jede, nežere až tak moc. Pro mě je to jeden z kandidátů na příští auto (resp. další auto k tomu, co už mám): 530dT

Odesláno

Přesně tak... BMW - radost z jízdy. :super Každoročně BMW získá ocenění motor roku, hned v několika kategoriích. Jsou to skutečně vozy a velkým V. Je pozoruhodné, že je to tak velké auto a přesto máš pocit, že ho řídíš, krásně cítíš podvozek. Určitě to není jako u jednotky, ale stále je to super.

[upravil dne 9/10/08 Gargamell]

Odesláno
Původně zaslal: John

Původně zaslal: Gargamell

Přesně tak... BMW - radost z jízdy. :super

Tak tak naprostý souhlas... kdo nezkusil nezná a neví :D

nesouhlas.-))) jak radost z jizdy.-))) k tomu ti u nas nepomuze ani BMW. Divas se obcas z okna na silnici.-))) t neni radost.-)

Odesláno
Původně zaslal: Miss Scratch

nesouhlas.-))) jak radost z jizdy.-))) k tomu ti u nas nepomuze ani BMW. Divas se obcas z okna na silnici.-))) t neni radost.-)

Budeš se divit.. ale koukám... denně a jako občas je to šílený.. ale ještě se pořád najdou chvilky kdy si to člověk za volantem muže hezky užívat (jizdu) a k tomu jsou nejlepší tyhle stroje.. a to mi nikdo nevyvrátí :)

[upravil dne 9/10/2008 John]

Odesláno

Budeš se divit.. ale koukám... denně a jako občas je to šílený.. ale ještě se pořád najdou chvilky kdy si to člověk za volantem muže hezky užívat (jizdu) a k tomu jsou nejlepší tyhle stroje.. a to mi nikdo nevyvrátí :)

[upravil dne 9/10/2008 John]

jo tak bacha na KOCHANI SE KRAJINOU;)

Odesláno

Neboj nejsem krajinkář :D

Teď v zimně není už na co moc koukat.. na to si musím počkat minimálně do jara...... :roll :roll

Odesláno

Neboj nejsem krajinkář :D

Teď v zimně není už na co moc koukat.. na to si musím počkat minimálně do jara...... :roll :roll

hele, nenii pravda, ze neni na co koukat

uz jsi nekdy sledovat za letu snehove vlocky.-))) uza kochani.:mrk

Odesláno
Původně zaslal: Fx

...A6 je zas jasná volba pro člověka, kterému řízení nic neříká...

Tak tohle se mne trochu dotklo :aut Myslím, že kdybys sedl za volat mé Audi A6 Allroad se sílou 300 koníků, Quattro, sekvenční převodovkou a řazením na volantu. Jsem si jistý, že bys na věc změnil názor. ;) Rozhodně se necítím jako člověk, kterému řízení nic neříká. Ale s pohodlím máš pravdu. Pak stačí zvolit vysokou polohu podvozku a měkké pérování a je zadek jak v bavlnce.

Odesláno

Destiny, jenomkdyz si tu A6ku vezmes z principu, je to 4x4, ma to motor pred predni napravou a je to vysoko. a ke vsemu automat.

Kdezto bawor je zadohrab, manual a motor za zadni napravou, takze u Audi nemuze byt rec o nejakem pozitku z jizdy

[upravil dne 9/10/08 Marlin]

Odesláno
Původně zaslal: Marlin

Destiny, jenomkdyz si tu A6ku vezmes z principu, je to 4x4, ma to motor pred predni napravou a je to vysoko. a ke vsemu automat.

Kdezto bawor je zadohrab, manual a motor za zadni napravou, takze u Audi nemuze byt rec o nejakem pozitku z jizdy

[upravil dne 9/10/08 Marlin]

Kdysi jsem se honil pozdě v noci s BMW M5 (starší model) a nevím jestli to bylo až tak řidičem, ale docela jsem mu s Audi zatápěl. Na rovinkách jsem se pochopitelně nechytal (lehčí auto a větší výkon), ale pravdielně jsem svou ztrátu dohnal v zatáčkách. Jel jsem za ním a často bylo vidět, že díky zadnímu náhonu mělo auto tendenci ustřelit ze silnice a nutilo ho to hodně zpomalit. Já s Quattro jsem si mohl dovolit zatáčku projet více pod plynem. U Audi, když dám sportovní level podvozku, tak auto není zas tak moc vysoké (je pravda, že i tak se stále dost naklání) a co se týká automatu, tak při přepnutí do režimu sekvenčního řazení je přechod mezi rychlostními stupni mnohem rychlejší než u manuálu. Nehledě na to, že řadím na volantu a nemusím ho pouštět z ruky. Jak ale bylo řečeno, každý považuje za požitek z jízdy něco jiného. (mimochodem, do dnes lituji, že jsem se nechal k závodění vyprovokovat. Byl to fajn adrenalin ale kdyby se stalo po cestě něco nepředvídatelného, tak mohl být malér, který bych si pak vyčítal. Rychlá a silná auta jsou fajn, ale pro běžný provoz k ničemu.) ....mimochodem mé další auto nebude Audi, ale Lexus ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...